Tweede bekerwedstrijd winst voor onze heren

Tweede bekerwedstrijd winst voor onze heren

In het eerste kwart heeft River Trotters het moeilijk om tot scoren te komen.
VBC Akrides MSE 1 scoort ook weinig in dit kwart, maar krijgen het voor elkaar om het kwart te winnen.
De stand na het eerste kwart is 10-13 voor de heren uit IJmuiden.
In het begin van het tweede kwart wordt River Trotters verrast. Akrides opent met een zoneverdediging waardoor River Trotters het weer even moeilijk heeft om te scoren.
Langzamerhand het tweede kwart begint River Trotters iets beter tegen de zoneverdediging te spelen en vinden een open man tussen de zoneverdeging van Akrides. Hieruit ontstaan er een aantal mooie driepunters. Met rust stond River Trotters met 2 punten voor op VBC Akrides de stand op dat moment 33-35.


Reset moment van de heren van River Trotters komt in het derde kwart. Ze gaan agressiever op de bal spelen. Hierdoor komen ze ook in fouten lasten, maar daarentegen begon hun aanval ook beter te lopen. Akrides gaf niet op en bleven stabiel spelen. De driepunters en de aanvallende rebounds hield Akrides in de wedstrijd. Het derde kwart eindigt met 46-52 na een mooie score van Niek van Vliet.
In de eerste drie minuten van het vierde kwart hebben de mannen van River Trotters de wedstrijd bepaalt.
De energie van verdedigen en rebounds pakken ging omhoog waardoor ze fast breaks konden lopen en een comfortabele voorsprong namen in het begin van het vierde kwart. Met mooie scores van o.a. Tijmen Bakker en Jasper Klok weer River Trotters de winst mee te nemen naar Hardinxveld.


River Trotters wint de tweede beker ronde met 55-71 en zal binnenkort weer mogen spelen voor de derde ronde. Wie de tegenstander zal zijn wordt aankomende week bekend gemaakt.


De eerst volgende wedstrijd is zaterdag 18 november tegen de heren uit Groningen om 20:00 in Sporthal de Wielewaal. Komen jullie de heren aanmoedigen?

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!