Rivertrotters wint na verlenging van BV Hoofddorp

Rivertrotters wint na verlenging van BV Hoofddorp

 
In een wedstrijd vol wendingen en intense momenten slaagden de Rivertrotters erin om uiteindelijk de overwinning naar zich toe te trekken tegen BV Hoofddorp. Met een sterke start aan de wedstrijd kon Rivertrotters al snel een voorsprong opbouwen tegen Hoofddorp (11-25). Maar gedurende het tweede en derde kwart kwam er een kink in de kabel. Hun spel werd gekenmerkt door onnauwkeurige passes, gemiste schoten en een gebrek aan coördinatie, wat BV Hoofddorp de perfecte kans bood om terug in de wedstrijd te komen ( einde derde kwart 51-52).
 
BV Hoofddorp benutte deze kans optimaal, waardoor ze hun achterstand in konden lopen en de druk op de Rivertrotters opvoerden.
 
Echter, in het vierde kwart herpakte Rivertrotters zich opmerkelijk. Ze keerden terug naar het niveau van spel waarmee ze de wedstrijd begonnen, waarbij ze hun eerdere slordigheden achter zich lieten. In een dramatisch moment dat de spanning van de wedstrijd tussen BV Hoofddorp en de Rivertrotters naar een hoogtepunt bracht, was het Noël Rosa Mojica  die in de laatste seconden van het vierde kwart de gelijkmaker scoorde (77-77). Deze cruciale score volgde op een scherpe en beslissende pass van zijn teamgenoot Richard Maxwell. Met hernieuwde focus en vastberadenheid domineerden ze de extra tijd, en lieten ze zien waarom ze als een sterk team beschouwd worden. Hun vermogen om zich te herstellen van de eerdere tegenslagen en met beslissende punten te komen wanneer het er echt toe deed, bewees cruciaal in het veiligstellen van hun overwinning met 81-94. Gillian Boldewijn (29 punten), Leron Esajas ( 20 punten), Noel Rosa mojica (18 punten) & Kaya Lekatompessij (16 punten).
 
De volgende wedstrijd staat a.s. zaterdag 9 maart op de planning. De OudComb formatie neemt het dan in eigen huis op tegen QSTA United uit Bemmel. Aanvang 20:00 sporthal de Wielewaal.
 

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!