Rivertrotters weet weer te winnen in eigen huis

Rivertrotters weet weer te winnen in eigen huis

Zaterdag 23 maart stond in de Wielewaal de competitiewedstrijd tegen Hot Pepper Heat op het programma. De teams kwamen elkaar al eerder tegen in de beker, waarbij de River Trotters maar net met de winst naar huis gingen.

Vanuit Heren 2 waren Chris den Boer en Dexter Schot bereid om mee te doen omdat Noel, Niek (blessures) en Tijmen (werk) ontbraken bij de Oudcomb formatie. 
Al vroeg in de wedstrijd zijn het de gasten die met een aantal fastbreak scores en vrije worpen uitlopen naar 10-16 maar nog voor het kwart voorbij is brengen Richard Maxwell en Leron Esajas de hardinxvelders terug naar 14-16.
Waar het de afgelopen wedstrijden nog weleens mis ging in het tweede kwart werd de verdediging nu nog verder aangescherpt en begon Gillian Boldewijn zich met de score te bemoeien. Met een eindsprint ging de thuisploeg met een kleine voorsprong (29-27) de rust in. 
Na de rust zijn het de mannen inside die het verschil maken ten opzichte van de gasten. Zowel Leron Esajas als Gillian Boldewijn zijn haast niet te stoppen met als gevolg dat het eerste echte verschil gemaakt wordt: 47-39
Hot Pepper heat richt zich dan begin 4e kwart weer op en komt terug tot 52-49 waarna Chris den Boer en Gillian Boldewijn beide met een driepunter weer voor wat lucht zorgen en het verschil weer naar 9 brengen. Een slordige laatste paar minuten brengen de gasten toch weer op 62-60 waarna River Trotters in de laatste 20 seconden 6 vrije worpen krijgt, waar er maar 1 van benut wordt. Door aanvallende rebounds van Leron Esajas en Gillian Boldewijn maakt dit voor de winst niets. De punten blijven met 63-60 in Hardinxveld en Dexter Schot blijft als enige speler ongeslagen in de Promotiedivisie.
 
De komende week belooft een dubbele dosis actie voor de Oudcomb-formatie, met twee wedstrijden tegen Triple Treat op het programma! We beginnen met dinsdagavond 26 maart om 20:00 in Haarlem, waar we de uitwedstrijd inhalen. Daarna zijn we zaterdag 30 maart om 17:30 terug op eigen terrein, klaar om Triple Treat te ontvangen.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!