Rivertrotters heren 1 winnen opnieuw 

Rivertrotters heren 1 winnen opnieuw 

Zaterdag 17 februari speelde de Oud Comb formatie uit in Bemmel. In het begin van de wedstrijd weet United snel de leiding te nemen met 7 punten. River Trotters komt in de eerste vijf minuten heel moeilijk tot scoren. Na zeven minuten weten de heren toch de basket te vinden en winnen dit kwart met 8-15.

In het tweede kwart begon United driepunters raak te schieten en beter te gaan spelen, maar dankzij driepunters van Gillian & Kaya weet de Oud Comb formatie ook dit kwart te winnen. Ruststand 31-41.

Het derde kwart opende United met een driepunter maar konden de leiding op de wedstrijd niet terugpakken. Halverwege het derde kwart hebben de mannen van River Trotters wat harder verdedigd waardoor United moeilijk tot scoren kwam. De voorspong voor River Trotters werd niet lager dan 10 punten en het kwart eindigt met een stand van 50-60.

In het vierde Kwart heeft River Trotters de wedstrijd moeiteloos uitgespeeld. De wedstrijd wordt gewonnen met 61-75. Gillian Boldewijn (22), Kaya Lekatompessij (18), Leron Esajas (13) & Richard Maxwell (10).

De volgende wedstrijd wordt aankomende zaterdag in eigen huis gespeeld tegen de heren uit Groningen (Groene Uilen) . Een belangrijke wedstrijd voor de huidige positie. 18:30 sporthal de wielewaal. 

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!