River Trotters wint in eigen huis

River Trotters wint in eigen huis

De mannen van River Trotters zetten de winst in de promotiedivisie voort. Na de winst vorige week tegen Biks Shots weten de mannen in eigen huis weer te winnen. De thuiswedstrijd tegen Heroes 2 uit Den Bosch werd met 85-71 gewonnen. In het eerste kwart weten de mannen met 29-17 meteen het verschil te maken. Door goed verdedigend werk in het tweede kwart en door sterke acties van Leron, Maxwell en Fabio werd ook dit kwart gewonnen met 46-30.
In het derde kwart kwamen de mannen uit Den Bosch erg sterk uit de kleedkamer en weten een run te maken. Er werd door River Trotters slordig gespeeld waardoor de mannen uit Den Bosch terug kwamen op een verschil van tien punten. Het derde kwart eindigt in 64-54.
Door mooie acties en sterk verdedigend werk weten de River Trotters mannen de winst in eigen huis te houden.
De wedstrijd eindigt in 85-71 met dubbele cijfer scores voor Richard Maxwell (24), Leron Esajas (23), Gillian Boldewijn (16) en Fabio Tokromo (15).
De volgende wedstrijd wordt zaterdag 17 februari gespeeld om 13:00 in Bemmel tegen QSTA United.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!