River Trotters verliest maar boekt progressie

River Trotters verliest maar boekt progressie

Na de zware nederlaag in de 1e competitiewedstrijd tegen Leiden staat op zaterdagavond 30 september de thuiswedstrijd tegen Lokomotief MSE 1 op het programma voor de River Trotters. Lokomotief is regerend kampioen van de promotiedivisie en daarmee een sterke tegenstander.

De wedstrijd gaat van start met een score van Lokomotief, daarna gaan de eerste 6 minuten van de wedstrijd gelijk op tot een stand van 11-10 in het voordeel van de Oudcomb formatie. Daarna sluit Lokomotief het kwart af met een 6-13 run. 

Het tweede kwart speelt River Trotters niet sterk en Lokomotief kan uitlopen tot een voorsprong van 27-46 bij rust.

Na rust spelen de Hardinxvelders beter en strakker, dit levert resultaat op. Het verschil wordt teruggebracht naar 13 punten aan het begin van het laatste kwart. 

In het vierde deel neemt Lokomotief weer afstand en het wint uiteindelijk de wedstrijd met 59-78. 

Al met al speelt River Trotters geen slechte wedstrijd, slechts een matig 2de kwart maakt dat er met een groot verschil wordt verloren. 

Volgende week zaterdag 7 oktober kan de 1e competitiewedstrijd gewonnen worden. Het ook gepromoveerde Biks Shots komt dan op bezoek in Hardinxveld.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!