River Trotters struikelen tegen QSTA United

River Trotters struikelen tegen QSTA United

Afgelopen zaterdag 9 maart nam River Trotters het op tegen QSTA United uit Bemmel. De uitwedstrijd werd in Bemmel met ruime cijfers gewonnen maar helaas waren zij te sterk in eigen huis.

Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat QSTA United de overhand had. Ze gaven River Trotters weinig ruimte om hun spel te ontvouwen. De eerste helft werd gekenmerkt door snelle aanvallen en scherpe schoten van QSTA United, wat resulteerde in een aanzienlijke voorsprong. River Trotters, daarentegen, worstelde met het vinden van hun ritme. De verdediging leek moeite te hebben met het afstoppen van de tegenstanders, en ook aanvallend liep het niet zoals gewenst. Slordige passes en gemiste kansen zorgden ervoor dat de Oudcomb formatie achterbleef op het scorebord (Ruststand 25-47).

Het derde kwart bood evenmin verbetering voor River Trotters. QSTA United bleef dominant en behield hun voorsprong met overtuigend spel.

In het laatste kwart probeerde River Trotters een comeback te forceren en werd het verschil teruggebracht naar tien punten (50-60). Door slordig spel en onnodige fouten mocht QSTA United vier keer aanleggen op de vrijeworplijn. Helaas weten de heren niet bij te blijven en eindigt de wedstrijd met 59-88.

Hoewel de teleurstelling overheerste in het River Trotters-kamp, blijft de hoop op een betere prestatie in de komende wedstrijden. Aanstaande zaterdag 16 maart om 20:00 gaan de heren van River Trotters op bezoek bij Groene Uilen in Groningen.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!