River Trotters pakken winst 

River Trotters pakken winst 

Voor de mannen van River Trotters stond zaterdag 7 oktober 2023 in sporthal De Wielewaal de derde wedstrijd van het seizoen op het programma. Tegenstander was Biks Shots MSE1. Na nog geen winstpartij dit seizoen snakte het team ernaar om deze wedstrijd te winnen. Het werd 74-60.

De wedstrijd begon heel soepel met goede verdedigende acties en fastbreaks waar mooie scores uit kwamen, dit hoort bij de strategie en zo konden de mannen succesvol de druk bij de tegenstander opvoeren. (Foto River Trotters)

Na een dip in het tweede kwart van beide partijen werd het in het derde kwart weer spannend. De tegenstander kwam maar liefst terug tot één punt achterstand, maar de mannen wisten dit te controleren door de voorsprong wederom uit te bouwen naar tien punten.

Toen het vierde kwart begon kon de wedstrijd haast niet meer uit handen worden gegeven en sloten de mannen het zakelijk af waardoor ze vervolgens in de kantine de overwinning konden vieren. De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 21 oktober 2023, dan uit tegen Hot Pepper Heat voor de beker.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!