River Trotters heren 1 verliest na spannend slot in eigen huis

River Trotters heren 1 verliest na spannend slot in eigen huis

 

Zaterdag 30 maart stond in eigen huis de competitie wedstrijd tegen Triple Treat op het programma. Deze tegenstander stond op dinsdag 26 maart ook op het programma en hier werd met 62-73 gewonnen door de Oudcomb formatie.
 
Ondanks het feit dat het paasweekend was zat de tribune goed gevuld met supporters. Door afwezigheid van Gillian, Arco en Niek werd de wedstrijd gestart met negen man op de bank. Het eerste kwart begon moeizaam voor de mannen van River Trotters, er werd vanaf het begin gelijk druk gezet door de heren uit Haarlem. Hierdoor wordt het eerste kwart verloren met 12-22.
 
Helaas weten de Haarlemmers in het tweede kwart verder uit te lopen, ondanks drie punters van Kaya en Filip gaan de mannen met 33-47 de kleedkamer in.
 
Na de rust weten Kaya, Noel en Leron de basket te vinden en brengen het verschil terug naar zes punten (41-47) met een time-out aan de kant van Triple Treat tot gevolg. Na deze time-out weet Triple Treat de basket weer te vinden en brengen de score dit kwart naar 50-61.
 
Het vierde kwart wordt geopend met puntenreeks aan de kant van River Trotters wat de stand terugbrengt naar 61-61. Door het missen van twee vrijeworpen aan de kant van de Oudcomb formatie en een score van Daniel Grit ( Triple Treat) komt de stand op 62-65. Hierna weten Richard en Kaya de basket te vinden waardoor de Hardinxvelders voor het eerst voorkomen (66-65). Door een Technische fout van Tijmen en een score van de Haarlemmers weten zij weer voor te komen met 68-69. In het slot van de wedstrijd weten de mannen de basket helaas niet meer te vinden en eindigt de wedstrijd met 68-72.
 
Aanstaande zaterdag 6 april staat er een uitwedstrijd tegen CobraNova op de planning. Er is in de stand nog van alles mogelijk. Bij winst zal de 6e plek bemachtigd worden.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!