River Trotters heren 1 geeft wedstrijd uit handen

River Trotters heren 1 geeft wedstrijd uit handen

River Trotters heren 1 geeft wedstrijd in slotfase uit handen
 
Afgelopen zaterdag 6 april nam de Oudcomb formatie het op tegen Cobra Nova in Voorburg. De wedstrijd begon goed voor de mannen van River Trotters, de basket werd vanaf de driepuntslijn goed gevonden en zo kon er een voorsprong in het eerste kwart worden genomen. Met mooie drie punters van o.a. Chris den Boer eindigt het eerste kwart met 9-29.
 
In het tweede kwart weet Cobra Nova weer iets in te lopen doordat er veel vrije worpen mogen worden genomen. Er wordt in dit kwart slordig gespeeld door de Oudcomb formatie en zo weet Cobra Nova de stand iets te verkleinen naar 41-54. Met deze stand gaan we de kleedkamers in voor de rust.

Na de rust weten Leron Esajas en Noël Mojica de basket goed te vinden en weten de voorsprong in handen te houden (62-73).
In het vierde kwart weten de Voorburgers goed te starten. De basket wordt meerdere malen achter elkaar gevonden en zo brengen ze de stand terug naar 72-75. Helaas moesten Chris den Boer en Noël Rosa Mojica het veld vroegtijdig verlaten door het behalen van vijf persoonlijke fouten. Leron en Fabio Tokromo weten hierna het bord met een mooie driepunter en een lay-up nog te vinden en brengen de stand naar 73-78. Helaas weten de mannen van Cobra Nova op dat moment ook de basket te vinden en komen voor het eerst deze wedstrijd op een gelijke stand van 80-80.

In de slotfase van de wedstrijd met nog 30 seconden op de klok wordt er een persoonlijke fout gemaakt waardoor Cobra Nova twee vrijeworpen mag gaan nemen. Hieruit weet Pavle Latinovic (Cobra Nova) maar een score te maken wat de stand naar 81-80 brengt. Door een mooie actie van Gillian Boldewijn komt de stand op 81-82 in het voordeel van de Oudcomb formatie. Doordat er op dat moment een fout wordt gemaakt door Cobra Nova mag Gillian nog een vrijeworp nemen. Helaas wordt deze gemist en weet Pavle Latinovic (Cobra Nova) met een lay up te scoren en eindigt deze wedstrijd met 83-82.
 
Aanstaande zaterdag spelen de heren van River Trotters in eigen huis tegen BV Amsterdam de finale remake van vorig jaar na. Rondom deze wedstrijd worden er verschillende activiteiten georganiseerd. O.a. een loterij en er zullen cheerleaders aanwezig zijn.
Zaterdag 13 april 20:00 sporthal de Wielewaal.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!