Off-day voor River Trotters dames 1

Off-day voor River Trotters dames 1

Zaterdag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma, waarbij de River Trotters dames het wederom opnamen tegen BV Groningen. Vlak voor de kerst werd er in Groningen eveneens tegen deze ploeg gespeeld, waarbij de winst mee naar Hardinxveld genomen werd. Met support vanaf de bank van speelster van de maand Sylvie ging de wedstrijd van start. 

De eerste periode werd niet scherp begonnen door de River Trotters. Hierdoor kreeg Groningen in de openingsfase van de wedstrijd een aantal kansen waaruit ze vrij makkelijk tot scoren wisten te komen, met als gevolg dat de Hardinxveldse ploeg na 7 minuten spelen tegen een 6-13 achterstand aankeek. De daarop volgende minuten wisten de River Trotters dames zich terug te knokken in de wedstrijd, waardoor het eerste kwart geëindigd werd met een achterstand van slechts één punt. 

Het tweede kwart werd hard werken beloond en kwamen de Hardinxveldse dames voor het eerst van de wedstrijd op een voorsprong. Tot ver in het tweede kwart kon deze voorsprong worden vastgehouden, maar helaas wist Groningen vlak voor de rust langszij te komen en uiteindelijk met een voorsprong van 2 punten de rust in te gaan. Ruststand 26-28. 

Gedurende het derde kwart wisten de River Trotters dames niet terug in eigen spel te komen. Desondanks kon er op wilskracht voorkomen worden dat Groningen wist uit te lopen, waardoor alle mogelijkheden voor in het vierde kwart nog open lagen. 

Met een score van River Trotters werd het vierde kwart geopend, waarmee de achterstand verkleind kon worden tot 3 punten. Hoewel er hard gewerkt werd lukte het niet het gat te dichten. Door de combinatie van fysiek spel en rommelig spel lukte het niet om kansen te creëren, waardoor eigenlijk bijna de hele wedstrijd achter de feiten aangelopen werd. In de laatste minuten van het vierde kwart kwam dit daadwerkelijk tot uiting en wist Groningen hun voorsprong uit te breiden. De wedstrijd werd verloren met 45-64. 

Op zaterdag 27 januari spelen we onze eerstvolgende thuiswedstrijd om 20:00 uurin sporthal De Wielewaal, zien we jullie dan?

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!