LWD Basket door naar kwartfinale beker

LWD Basket door naar kwartfinale beker

LWD Basket was afgelopen dinsdagavond te gast in Hardinxveld Giessendam, waar het voor de 1/8 finale van de TOTO-cup uitkwam onze heren. In een sfeervolle sporthal werd al snel duidelijk dat LWD Basket een maatje te groot was voor River Trotters. LWD Basket plaatste zich via een 54-94 zege voor de kwartfinales.

River Trotters bleef manmoedig spelen, bleef hard werken. Het verschil ging even nog richting 50 punten, maar de laatste minuten waren voor onze heren. Eindstand: 54-94.

Via de website van LWD Basket worden wij bedankt voor de prima organisatie en een sfeervolle ambiance! En inderdaad. De sfeer was weer als vanouds!

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!