Heren verliezen thuis van Groningen

Heren verliezen thuis van Groningen

Na een mooie reeks van gewonnen wedstrijden verloor River Trotters afgelopen zaterdag in eigen huis van Groningen. De Groene Uilen wonnen met 76-92.
De wedstrijd ging van start met een score van Groene Uilen, waarna zij in dit kwart ook de overhand wisten te houden. Het eerste kwart eindigde in 21-30 in het voordeel van de Groningers. Het tweede kwart was erg rommelig voor de Oud Comb formatie en ze wisten moeilijk tot scores te komen. In dit kwart wist Sjoerd Koopmans ( Groene Uilen) de basket vanaf de driepunterslijn goed te vinden en liett Groene Uilen uit te lopen naar een verschil van 21 punten. Ruststand 34-59
In het derde kwart wisten de Groningers het verschil gelijk te houden. Mede doordat River Trotters niet goed tot score kwam en hun vrijeworpen miste. Het derde kwart eindigde met 57-78 in het nadeel van de Oudcomb formatie. Het vierde kwart kwamen de mannen van River Trotters terug tot een verschil van 14 punten. Helaas was dit niet genoeg en werd de wedstrijd gewonnen door Groene Uilen met 76-92.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!