Heren 1 wint tegen BV Amsterdam

Heren 1 wint tegen BV Amsterdam

River Trotters heren 1 wint in een volle Wielewaal de finale remake tegen BV Amsterdam
 
Afgelopen zaterdag 13 april nam de Oudcomb formatie het op tegen BV Amsterdam. Een herhaling van de finale van vorig seizoen die toen werd gewonnen door River Trotters. Eerder dit seizoen werd er tijdens de uit wedstrijd verloren (70-61).
 
De wedstrijd ging van start met mooie scores van Gillian Boldewijn en Fabio Tokromo wat de stand 4-0 maakte. Het eerste kwart begon erg sterk aan de kant van River Trotters, het kwart eindigt met 19-14 in het voordeel van de Oudcomb formatie.
 
In het tweede kwart weet Amsterdam weer terug te komen. Er werden in dit kwart veel persoonlijke fouten gemaakt, wat ervoor zorgde dat de Amsterdammers vier keer naar de vrije worplijn mochten.
 
Het derde kwart begon met meerdere scores aan de kant van de Oudcomb formatie. De winst wordt in dit kwart behaald door River Trotters met een run van 22 punten. Stand na het derde kwart: 52-38.
 
In het vierde kwart weet Amsterdam goed tot scoren te komen en maakt het verschil kleiner. Gelukkig blijft het verschil met 12 punten in het voordeel van de Hardinxvelders. Door mooie acties van Noel Rosa Mojica, Gillian Boldewijn en Leron Esajas wordt de winst over de streep getrokken. De wedstrijd eindigt in 77-58.
 
Aanstaande woensdag 17 april staat de laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma. De Hardinxvelders nemen het dan (in een uitwedstrijd) op tegen Hot Pepper Heat in Zwanenburg. Met een (momenteel) zevende plaats in de competitie weten de heren zich te handhaven in de promotiedivisie.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!