Eerste titel in 19 jaar voor CAB Holland team uit Hardinxveld-Giessendam

Eerste titel in 19 jaar voor CAB Holland team uit Hardinxveld-Giessendam

Het inmiddels legendarische recreantentoernooi bij basketbalvereniging River Trotters, dat traditiegetrouw weer werd afgesloten met een culinair hoogstaande barbecue, is dit jaar voor het eerst in zijn 19-jarig bestaan gewonnen door de naamgever van dit toernooi, CAB Holland Recreanten 1. 

Onder de bezielende leiding van Jos Baggerman wist zijn keurkorps de felle tegenstand te weerstaan. Ondanks een verliespartij tegen aartsrivaal van het eerste uur UNA (met slechts twee punten verschil), wisten de oudgedienden de aanvallen van de overige tegenstanders vakkundig af te slaan. Op soms slinkse wijze hielden de heren de punten in eigen huis. Hoogtepunt van de avond was de weergaloze no-look lay-up van Enrico de Jong op aangeven van Andrew Nederlof. 

Ook de teamgeest van River Trotters Recreanten 2 mag niet onvermeld blijven. Met name in de winstpartij tegen de als derde geëindigde Devel Heroes spatte de vreugde van hun spel af. De definitieve prijsuitreiking volgt zodra de wisselbeker weer boven water is. Naar verluidt bevindt deze zich nog in Duitsland.  Alle deelnemende teams kijken terug op een door René den Boer uitstekend georganiseerd, sportief en gemoedelijk toernooi en kijken reikhalzend uit naar de volgende editie.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!