Eenvoudige overwinning voor River Trotters dames 1

Eenvoudige overwinning voor River Trotters dames 1

Afgelopen zaterdag speelden de River Trotters dames thuis in sporthal De Wielewaal tegen BV Hoofddorp, de hekkensluiter van de competitie. Met support van Alicia, speelster van de maand, werd er aan de wedstrijd begonnen. 

Een 12-0 run van de Oudcomb-formatie met scores van Celine, Marion en Marjoleine zorgde voor een sterk begin van het eerste kwart. De dames uit Hoofddorp hadden het lastig tegen de verdediging van de River Trotters dames, meermaals konden passes onderschept worden waarmee uit de fastbreak gescoord kon worden. De stand na het eerste kwart was 24-10 in het voordeel van River Trotters.

Gedurende het tweede kwart werd het steady spel uit kwart 1 voortgezet door de Hardinxveldse dames. De verkregen ruimte  werd aanvallend goed benut. De geoefende spelpatronen werden uitgespeeld waardoor met regelmaat de vrije man gevonden werd, wat leidde tot goede acties van Karin en scores van Joëlla, Liza en Marion. Met een ruime voorsprong werd er de rust in gegaan. 

Het derde werd sterk gestart met scores van Jovana. In een sneltreinvaart wist de Oudcomb-formatie gedurende dit kwart 20 punten te maken. Met regelmaat wist Marjoleine onder het bord vrij te komen en te scoren en Joëlla en Esmée profiteerden van de ruimte die ontstond voor het schot. Met 72-40 op het scorebord werd begonnen aan het laatste kwart. 

In het vierde kwart verslapte de Oudcomb-formatie. Slordig uitgespeelde aanvallen en een minder strakke verdediging leidde tot wat onnodige scores van Hoofddorp. De Hardinxveldse dames wisten zich wat te herpakken maar de focus van de eerste drie kwarten werd niet teruggevonden. Met in de laatste minuut nog een driepunter van Esmée werd de uiteindelijke eindstand 88-52.

Onze eerstvolgende thuiswedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 13 januari om 20:00 uur. We willen iedereen bedanken voor de support deze eerste seizoenshelft, en hopen jullie ook in het nieuwe jaar weer te zien! 🏀

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!