Dames 1 wint met ruime cijfers

Dames 1 wint met ruime cijfers

Afgelopen zaterdag namen de River Trotters dames het in eigen huis op tegen BV Amsterdam. Gezien een eerdere bekerwedstrijd dit seizoen tegen deze ploeg met slechts 5 punten werd gewonnen, was vooraf bekend dat het weleens een spannende wedstrijd zou kunnen worden. Met support van de enthousiaste toppers van U8 werd er aan de wedstrijd begonnen. 

De eerste minuten verliepen wat stroef, hetgeen een gehaast en slordig spelbeeld als gevolg had. Amsterdam wist hiervan te profiteren en op voorsprong te komen. Een time-out van de tegenpartij werd door coaches Davor en Rudy goed benut en dit wierp zijn vruchten af. De hoge 3-2 verdediging kon worden gebroken en de vrije mensen werden gevonden waaruit kon worden gescoord. Het eerste kwart werd geëindigd met 21-17 op het scorebord in het voordeel van River Trotters. 

Het tweede kwart begon eveneens wat gehaast en rommelig, maar gelukkig kon er snel een omschakeling gemaakt worden. In verdedigend opzicht lukte het om meer druk te zetten op het spel van de tegenpartij, hetgeen met regelmaat balwinst opleverde waarmee vanuit de fastbreak gescoord kon worden. Ook aanvallend werd de rust gevonden waardoor de afgesproken spelpatronen gelopen konden worden en er gescoord werd. Ruststand 42-27.

Met als doel het tempo hoog te houden werd er aan het derde kwart begonnen. De eerste minuten lukte dit goed met een aantal gemakkelijke scores en 7 punten als gevolg. Gedurende het kwart verslapte de focus wat en wist ook Amsterdam tot scoren te komen, waardoor de rest van het derde kwart het scoreverloop een beetje gelijk op ging. De stand na het derde kwart was 63-38 in het voordeel van de River Trotters dames. 

Het vierde kwart werd scherp gestart, waardoor BV Amsterdam al vroeg in dit kwart een time-out nam. Na de time-out wist Amsterdam nog één keer tot scoren te komen, maar daarna lukte het niet meer om het tempo van de River Trotters dames bij te benen. In deze laatste minuten van de wedstrijd wisten de Hardinxveldse dames binnen no-time 16 punten te maken, waardoor de teller dit kwart op 25 punten kwam te staan. De wedstrijd werd overtuigend en met ruime cijfers gewonnen en hiermee bleven dit weekend de punten eveneens in Hardinxveld. Eindstand 88-48.

Op zaterdag 2 maart spelen we onze eerstvolgende thuiswedstrijd om 20:00 uurin sporthal De Wielewaal, zien we jullie dan?

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!