Afgezwakt Heren 1 verliest van Groene Uilen

Afgezwakt Heren 1 verliest van Groene Uilen

Zaterdagavond 16 maart speelden de River Trotters heren 1 formatie een uitwedstrijd tegen het 1ste team van studenten basketbalvereniging Groene Uilen uit Groningen. Na het verlies in de thuiswedstrijd en het verlies in de vorige wedstrijd ging de Oudcomb formatie voor de overwinning. Helaas kon het team niet op volle sterke aantreden, Leron en Niek konden niet meedoen. Maar met een 'kleine' selectie stond het team uit Hardinxveld toch gemotiveerd aan de start.
 
Het 1e kwart startte echter zwak, Groene Uilen komt snel op de 6-0 voorsprong. Maar RT komt ook weer snel terug door scores van Noel en Gillian. Bij een tussenstand van 8-9 geeft Uilen gas en sluit het kwart af met een 14-2 run.
 
Ook aan het begin van het tweede kwart zijn de Groningers sterk. Totdat Gillian zich weer met scoren gaat bemoeien en RT terugbrengt tot 29-25. Het grote team van Groene Uilen heeft duidelijk moeite om de intensiteit van de Hardinxvelders te matchen. Op naar de rust met een goed gevoel, totdat Uilen nog even gas geeft en weer uitloopt naar een ruststand van 37-25.
 
Uit de rust loopt Uilen heel snel uit naar een voorsprong van 18 punten (48-30). Maar weer weet de Oudcomb formatie terug te komen. Deze zijn het vooral Richard, Fabio en Noel die voor scores zorgen.
 
Zo wordt het 4de kwart begonnen met 56-47, alles lijkt nog mogelijk met het momentum aan de kant van RT. De Hardinxvelders komen nog terug tot 60-56, daarna valt Noel helaas uit met een enkelblessure en Gillian moet het veld verlaten met 5 persoonlijke fouten. Al met al trekken de Groningers aan het langste eind en verliest Hardinxveld de wedstrijd met 67-58.
 
Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd gepland tegen Hot Pepper Heat MSE1. Komt u ons weer supporten? 20.00 uur in Sporthal de Wielewaal.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!