LAATSTE WINSTPARTIJ VOOR DAMES 3

Door: Regina

Afgelopen vrijdag avond was de laatste wedstrijd van het seizoen voor de Hoek en Blok dames, de tegenstander was BOB uit Oud-Beijerland.

Helaas kon coach Peter van Leeuwenburgh deze laatste wedstrijd niet coachen en dat werd waar genomen door de nog geblesseerde Erica en Regina.

Ook Trudy en Marjan konden niet mee doen en werden goed vervangen door Marion en Marjolein. 

De opdracht was simpel, fel beginnen en gewoon ons spel spelen.

De wedstrijd werd aangevangen met Carolien, Karin, Danique, Marijke en Suzanne.

De eerste paar minuten liep de stand gelijk op. Door de dames van BOB werd er fysiek verdedigd dus moesten de Hoek en Blok dames de gaten in de verdediging vinden. Dat lukte waardoor Carolien kon profiteren van vrije worpen. Er werd hard gewerkt en in de laatste paar minuten kwam Marion nog lekker tot scoren met ook nog een driepunter waardoor het 1e kwart werd afgesloten met 17-10.

2e kwart ging op dezelfde voet verder. De tegenstanders waren best snel dus er moest opgelet worden in de verdediging. Dat werd goed opgepakt doordat de dames elkaars “mannetje” overnamen. 

Er werd lekker door gewisseld dus iedereen kon er vol voor gaan. Na 7 minuten was de voorsprong geslonken naar 3 punten, even tandje bij ! En dat lukte, rust stand 27-19.

In de rust nog wat tactische besprekingen/tips en door om de pot binnen te halen.

Rustig het spel opzetten en wachten op kansen. En die kwamen er, Marjolein wist de basket goed te vinden en ook Danique deed lekker mee, 3e kwart werd afgesloten met 39-24. De winst was bijna binnen.

Het 4e kwart werd lekker uitgespeeld, wel wat fysieke “gevechten” onder het bord aan beide kanten maar de winst was binnen ! 51-35 verdiende winst !

De topscoorder was Marion met 16 punten, Marjolein 10 punten, Carolien, Karin, Marijke 6 punten, Danique 4 punten, Lydia 2 punten en Suzanne 1 punt. 

Het was een lang seizoen voor de dames met veel wedstrijden en ups en downs met als resultaat een 8ste plaats (van de 13).  Volgend seizoen gewoon weer lekker door ! 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok Weigeren