VSE 2 Pakt winst in Den Haag

Door: Lydia Hettema

Op zaterdag 26 oktober moesten de dames een uitwedstrijd spelen tegen de Seagulls Den Haag. Helaas kon coach Bart er niet bij zijn. Die zit lekker in het buitenland. Maar niet getreurd.. Topper Arco ging ons coachen en was gedreven om de winst te pakken!
Na een lekkere warming up begonnen we gefocust de wedstrijd.

De BM van Houwelingen Dames startte met Estelle, Marjolein, Pamela, Ilse en Anouk. Na drie scores op rij volgde er een perfecte score van Ilse en Marjolein. Het eerste kwart ging lekker in de verdediging en de aanval. We wonnen het eerste kwart met 14-6.

Na een goede tactiek bespreking begonnen we met het tweede kwart. We scoorde een aantal prachtige ballen. Bij de tegenpartij werd er een stuk minder gescoord. We wonnen dit kwart dan ook met 17 punten verschil!

Na de rust begonnen we aan het derde kwart. De sfeer van de tegenpartij werd steeds slechter en ze gooide ballen weg. Dit zorgde voor een aantal mooie steals. We wisten de basket goed te vinden en hadden een aantal rebounds. Er werd goed gecommuniceerd in de verdediging. Bij de tegenpartijen werd er weinig gescoord. De River Trotters Dames wonnen dit kwart met 18-48.

We begonnen aan het laatste kwart. Onze topper Annelie was heerlijk op dreef! Ze wist de basket goed te vinden. We voelde en roken de winst. Heerlijk gevoel! Maar we wisten wel dat we gefocust moesten blijven.
En ja hoor.. WINST!
We wonnen de wedstrijd met 27-64.

Eerstvolgende thuiswedstrijd is op 23 november om 14:00 in de Wielewaal

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.