Door: Michelle

Vrijdag 11 maart was de rematch de dames van River Trotters tegen New Stars. De uitwedstrijd was spannend met uiteindelijk positief resultaat door de BM van Houwelingen Dames met 11 punten. We wisten dat dit geen makkelijke wedstrijd ging worden en gelukkig was er veel publiek om ons te ondersteunen.

De sprongbal leverde gelijk een kans voor de dames BM van Houwelingen waarna Karin Groeneveld en Marion den Butter de score opende met 2 - 3 punters achter elkaar. Lisanne Schoon pakte met regelmaat indrukwekkende rebounds met geweldigde scores via de linkerkant, ookwel Linker Lies. Esmey de Haas en Joyce Jansen pakte middels sensationele steals mooie punten mee. Het eerste kwart werd dan ook overtuigend gewonnnen met 21-7. Het tweede kwart was wat lastiger aangezien de Dames van New Stars de zone neerzette. Deze stond strak en het was de eerste minuten wat lastig om tot scoren te komen. Gelukkig was Marion den Butter in topvorm en de meest bijzondere acties gingen raak. Eindstand 2e kwart 31-15.

Tijdens de rust werden we opgepept door Jaap, Nigel en niet te vergeten onze superassistent Marco.

Vol enthousiame gingen we het derde kwart in met resultaat; Daan van Oosten stond te knallen en pakte de ene na de andere bal af. Marion den Butter gaf toch een paar passen die in de NBA niet zouden misstaan. Esther Slieker zorgde hierdoor voor een geweldige lay-up waar nog lang over nagepraat zal worden. Michelle Scharloo pakte ook nog een paar punten mee middels de vrije worpen Sam Cornege scoorde meerdere keren vanuit haar favo positie waardoor we gelukkig het derde kwart een antwoord hadden op de zone. Dit werd dan ook afgesloten met 49-26.

Het vierde kwart waren de dames van BM van Houwelingen niet meer te stoppen en ging bijna alles raak wat raak kon gaan.. Waar we het hele jaar zo hard voor hebben getraind kwam op deze vrijdagvond allemaal samen. Misschien een idee om volgend jaar wat vaker om de vrijdag te spelen want iedereen was aan. De wedstrijd werd gewonnen door de dames van BM van Houwelingen met de geweldige score van 65-34.

Door: Karin

Zaterdag 2 februari stond voor de Hoek en Blok dames de uit wedstrijd tegen DAS op het programma. Een bekende tegenstander met veel lange en grote dames.

Na de wat tegenvallende prestaties van de afgelopen wedstrijden waren de dames erop gebrand om het deze wedstrijd anders aan te pakken. Michelle en Taltiha waren er niet bij vanwege vakantie.

De wedstrijd werd gestart met Karin, Marion, Lisanne, Esmey en Samantha. Om DAS niet te makkelijk inside te laten scoren, starten coach Jaap van Gelder en Nigel Vermeer met een zone verdediging, met als opdracht, rebounds pakken en fast breaks lopen. Dit lukte met name het eerste kwart prima. De dames van DAS kwamen er niet uit en de Hoek en Blok dames konden makkelijke scores maken.

Vooral Lisanne Schoon maakte een hoop acties en kwam daardoor regelmatig op de vrije worplijn te staan. Door goede rebounds van Esmey en Samantha konden de dames snel naar voren toe en makkelijke scores maken en met daarnaast nog 3 punters van Marion en Karin gingen we het tweede kwart in met een score van 12-20 op het bord.

Het tweede kwart kwamen de dames van DAS wat meer in hun spel en zette ze een betere zone aanval neer. Hieruit maakte ze makkelijke scoren waar wij wat meer moeite hadden het netje te vinden. Dit kwart eindigde in 17-6 waardoor we de rust in gingen met een stand van 27-26. Dus nog steeds niets aan de hand en alle kansen!

Het derde kwart werd weer fel gestart, iedereen vocht voor elke bal, maar door het lengte verschil en het goed snijden van de dames DAS werd onze zone regelmatig gebroken waardoor DAS makkelijke ballen kon scoren. Maar ook wij bleven niet achter met scores, Joella maakte een aantal mooie inside actie waaruit gescoord werd en ook Samantha hield in ons de race met haar afstand schotje, Esmey pakte een hoop rebounds waar ze weer uit kon scoren. Met 9 punten achterstand werd het laaste kwart gestart.

Met nog 8 minuten op de klok gaan de dames van Hoek en Blok formatie meer druk zetten voorin. Gelijk de tegenstander oppakken en zo snel mogelijk de bal veroveren is de opdracht.

Dit lukt… Na een 3 punter van Esmee, en makkelijke scores van o.a. Joella en Lisanne staat het 53-52. Met nog een minuut of 2 op de klok gaan we over naar een man to man defense op het hele veld. We zetten veel druk dit levert bal bezit op, maar ook fouten… Door de 5 teamfouten van ons komt DAS regelmatig op de vrije worplijn. Jammer genoeg benutten ze deze kansen ook waardoor er uiteindelijk een stand van 63-56 op het scorebord komt.

Jammer net niet gelukt, maar hard gewerkt als team, dus vol vertrouwen op naar de volgende wedstrijd!

Naam en leeftijd : Karin Akkermans-Groeneveld
 
Geboortejaar en plaats : Papendrecht, 1985
 
Zo ben ik begonnen met basketbal : via mijn broer.
 
Hoogtepunt tot nu toe in mijn sportcarrière : the final four in Den Helder.
 
Mijn sportidool : Dwyane Wade, Stephen Curry, Lebron James
 
Favoriete internetsite : geen idee!!! 
 
De allerbeste sportfilm voor mij is : white man can't jump, cool runnings
 
Deze beroemde "mensen" volg ik op social media :  NBA 
 
Meest spannende basketbal moment was voor mij :  kampioens wedstrijden. "Vroeger" selectie trainingen en toernooien.
 
In wil in mijn leven zeker nog meemaken : nog meer kampioens wedstrijden :P
 
Beste advies voor jonge basketballers : Have fun! Wees leergierig en geniet!

Door: Samantha Cornege

Op zaterdag 12 januari 2019, stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op de agenda. Ditmaal speelden de dames, van BM van Houwelingen, een thuiswedstrijd in, sporthal de Wielewaal, tegen Zoebas uit Zoetermeer. Ook deze wedstrijd beloofde weer een spannende wedstrijd te worden aangezien de uitwedstrijd nipt gewonnen werd in de slotfase met 2 punten. 

Voor aanvang van de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden in verband met het overlijden van Cor Kraijo, oprichter van basketbalvereniging Rivertrotters. Dames 1, wenst familie en vrienden van Cor Kraijo, heel veel sterkte met dit verlies.

De wedstrijd werd wat later dan verwacht gestart omdat de dames van Zoebas de wedstrijdtenues in Zoetermeer waren vergeten. Toen de wedstrijdtenues eindelijk gearriveerd waren kon de wedstrijd beginnen. De wedstrijd werd gestart met: Karin Groeneveld, Marion den Butter, Lisanne Schoon, Esmee Weusthof en Esmey de Haas.  

Niet geheel onbelangrijk: Danielle van Oosten maakte deze wedstrijd, na een langdurige enkelblessure, haar debuut bij het eerste damesteam van Rivertrotters. 

In het eerste kwart wilden de, BM van Houwelingen formatie, direct laten zien wat ze waard waren en dat ze deze keer niet van plan waren om er een puntje, puntje wedstrijd van te maken. Lisanne Schoon, maakt direct na de sprongbal haar eerste inside actie, helaas viel deze bal niet direct in netje, maar mocht dankzij  een fout wel direct op de vrijeworplijn plaatsnemen om de eerste score voor Rivertrotters te openen. Nog geen 10 seconden later wisten ook de dames van Zoebas het basketbalnetje te vinden en konden tot scoren komen. Echter bleek dit van korte duur te zijn want het eerste kwart eindigde in het voordeel van de dames van Rivertrotters met 15-5. 

Coaches Jaap van Gelder en Nigel Vermeer gaven de dames de opdracht om nog harder en fullcourt te gaan verdedigen. Op deze manier zouden wij nog verder kunnen uitlopen op de dames van Zoebas. Deze opdracht bleek niet aan dovemansoren te zijn besteed. Dankzij het harde werk in verdediging wisten de dames van, BM van Houwelingen, meerdere steals te pakken waaruit gescoord kon worden. Dankzij mooie scores van, Michelle Scharloo en Joella Huisman, eindigde het 2e kwart in een voorsprong van 23-13.

Na de rust willen de dames van Rivertrotters dit tempo vasthouden. Verdedigend werd er keihard gewerkt waardoor de dames van Zoebas moeite hadden om de middellijn over te komen. Echter werd het harde werken niet direct beloond, de ballen wilden aan de zijde van Rivertrotters niet door het netje vallen. Ook Zoebas leek moeite te hebben om tot scoren te komen. Marion den Butter besloot dat het genoeg was geweest en schoot de spreekwoordelijke deksel van de basket af met een zuiver 3’tje. Hierna wisten Samantha Cornege en Esther Slieker ook tot scoren te komen. Joyce Jansen vocht in de rebound voor elke bal waardoor dit meerdere malen balwinst opleverde voor de dames van Rivertrotters. Eindstand 3e kwart: 43-23.

In het vierde kwart speelden de dames van Rivertrotters gedeeltelijk bevlogen en met souplesse maar met vlagen werden er ook aanvallen niet goed uitgespeeld of werd niet meer zo sterk verdedigd als in de perioden daarvoor. Desondanks wisten de dames van Rivertrotters de stand nog wat verder op te drijven wat resulteerde in een mooie winstpartij met als eindstand: 55-28.  

De eerst volgende wedstrijd zal gespeeld worden op vrijdag 18 januari om 19:15 uur, tegen de nummer 1 van de competitie, in Barendrecht tegen Binnenland.

River Trotters dames 1 pakt winst in Capelle.

Door: Joyce Jansen

Zaterdag 8 december speelde dames 1 van Rivertrotters een wedstrijd tegen Cady in Capelle a/d IJssel. Deze wedstrijd waren Talitha en Esmey afwezig en Joyce zat op de bank met een blessure, waardoor er met 9 speelsters werd gespeeld. Toch werd er weer gelijk gestart met een full court verdediging.

De wedstrijd werd geopend met een score van Karin, waarop een fout werd gemaakt, waardoor Karin gelijk een bonuspunt mocht maken. Cady reageerde gelijk met een paar scores, waardoor de stand aan het begin van de wedstrijd dicht bij elkaar bleef. De wedstrijd leek aan het begin wat rommelig te verlopen. Maar door een paar mooie scores van Lisanne, Samantha, Marion en Karin, werd het eerste kwart afgesloten met een voorsprong van 2 punten voor de dames van BM van Houwelingen.

Het tweede kwart werd fel begonnen met een paar snelle scores van Joella en Lisanne en een paar steels van Michelle en Lisanne. Samantha stond lekker te rebounden en Esther gooide er een paar afstands-schotjes in. Het fellere spel werd beloond met een voorsprong van 22-35 na het tweede kwart.

In het derde kwart, werd de voorsprong wat verder uitgebreid. Joella en Michelle gingen dwars door de verdediging van Cady, waar steeds meer gaten vielen. Marion, Esmee en Marjolein konden hier ook van profiteren en het schotje van Samantha vanuit de hoek, viel ook een paar keer in het netje. De felle verdediging van Karin, leverde haar een 4e fout op, maar de stand werd wel uitgebreid naar 39-62.

In het laatste kwart, kwamen de dames van Cady toch weer tot scores, maar de dames van BM van Houwelingen bleven ook doorgaan. Een paar mooie afstands schotjes van Marion, Esmee en Joella gingen raak. Karin en Esther maakten nog wat scores onder het bord, waardoor de stand eindigde op 55-81.

De volgende wedstrijd van de dames is op zaterdag 22 december om 16:30 in Dordrecht tegen Rowic.

RiverTrotters dames 1 pakt opnieuw winst

Door: Talitha Lemmen

Afgelopen zaterdag speelden de dames van BM van Houwelingen een thuiswedstrijd in sporthal de Wielewaal tegen de Dunckers uit Zoetermeer. 

De wedstrijd werd gestart met een fullcourt verdediging door de dames van BM van Houwelingen. Dit resulteerde direct in een 6-0 voorsprong mede door mooie scores van Karin Groeneveld. Echter bleek al snel dat dit niet de juiste techniek was. De tegenstander wist ook feilloos het netje te vinden, waardoor we het eerste kwart afsloten met een nipte achterstand. Het tweede kwart bleven we tegen een nipte achterstand aankijken waardoor de ruststand 27-29 was in het voordeel van Dunckers.

In het derde kwart liep de stand verder uit in het voordeel van de tegenstander. We schakelden over naar een zone-verdediging. De tegenstander had hier niet direct een antwoord op, maar we bleven tegen een achterstand aankijken. Onze scores vielen niet en we wisten de wedstrijd nog niet naar onze hand te zetten.

Het vierde kwart wisten wij dat we nog meer als team moesten gaan werken en dat het er op of er onder was. Coaches Jaap van Gelder en Nigel Vermeer besloten nog eenmaal van tactiek te wisselen. Op deze manier probeerden we de meest scorende speelster van de Dunckers uit haar spel te halen. Deze eervolle en zware taak was weggelegd voor Esmey de Haas. Door haar sterke verdediging wist de scorende speelster van Dunckers het bord niet zo makkelijk meer te vinden. Ook alle andere dames van BM van Houwelingen vochten voor elke bal, waardoor er meer rebounds werden gepakt. Door snelle en slimme passes wisten de dames van BM van Houwelingen de draad weer op te pakken en te komen tot een gelijke stand. Dit was echter van korte duur omdat wij niet van plan waren deze twee punten weg te geven. Marion den Butter kwam vrij op de driepunterslijn en schoot raak. De aanval daarop volgend kwam opnieuw Marion den Butter vrij voor een driepunter: raak!

Met nog 1,5 minuut op de klok stond de BM van Houwelingen formatie met 6 punten voor. De verdediging stond als een huis, waardoor de tegenstander bijna niet meer tot scoren kwam. Esmey de Haas besliste de wedstrijd door er nog een driepunter in te gooien. In de laatste seconden werden veel fouten gemaakt door de Dunckers, hier kon River Trotters van profiteren. Snel daarna volgde het eindsignaal: de dames van BM van Houwelingen pakken de winst met 58-53.

De eerstvolgende wedstrijd zal gespeeld worden in Capelle aan den IJssel op 8 december om 18:00 uur. Hopelijk kunnen de BM van Houwelingen dames dan weer 2 punten achter hun naam schrijven.

Naam en leeftijd :
Esmée Weusthof, 21 jaar

Geboortejaar en plaats :
Gorinchem, 1997

Zo ben ik begonnen met basketbal:
Via vriendinnen op de basisschool

Hoogtepunt tot nu toe in mijn sportcarrière:
De kampioenschappen!

Mijn sportidool:
Heb ik niet

Favoriete internetsite:
www.rivertrotters.nl

De allerbeste sportfilm voor mij is:
Brotherly Love / Just Wright / Coach Carter

Deze beroemde mensen volg ik op social media:
Stephen Curry / Russell Westbrook

Meest spannende basketbal moment was voor mij:
Ik heb geen idee

Ik wil in mijn leven zeker nog meemaken:
Gezond en gelukkig worden/blijven

Beste advies voor jonge basketballers :
Heb plezier!

Door: Esther Slieker

Afgelopen zaterdag traden de dames van BM van Houwelingen aan tegen de dames van New Stars uit Nieuwegein.

Het dames 1 team van Rivertrotters was door hun sponsoren CAB Holland en BM van Houwelingen compleet in het nieuw gestoken waardoor een overwinning niet meer uit kon blijven!

De wedstrijd werd fel gestart en vrijwel direct kwam de BM van Houwelingen formatie op een 0-6 voorsprong dankzij mooi scores van Karin Groeneveld en Esmey de Haas. New Stars besloot hierna ook een tandje bij te zetten waarna de stand al snel weer gelijk kwam. Het eerste en het tweede kwart gingen de scores gelijk op wat resulteerde in een gelijke ruststand 29-29.

In de rust hebben coaches, Jaap van Gelder, Nigel Vermeer en scout Marco Leeuwenburgh de tactiek nogmaals doorgesproken en de laatste puntjes op de spreekwoordelijke “i” gezet. Bij aanvang van het derde kwart wisten de dames van BM van Houwelingen formatie dat ze het gaspedaal nog wat verder moesten intrappen. Er werd dan ook direct gestart met een zone press. De dames van New Stars hadden hier in het begin niet direct een antwoord op waardoor wij wat punten konden uitlopen. Uiteindelijk wisten de dames van New Stars de zone press toch een aantal keer te overspelen waardoor de coaches van de BM van Houwelingen formatie nog eenmaal hun tactiek besloten te wijzigen.

Het verlossende antwoord zat hem in de zone-verdediging. De zone-verdediging van de BM van Houwelingen formatie stond als een huis waardoor New Stars nauwelijks tot score wist te komen. De BM van Houwelingen formatie wist daar in tegen de basket aan de andere zijde goed te vinden wat resulteerde in mooie aanvallen en scores van o.a. Marion de Butter, Lisanne Schoon en Karin Groeneveld.

De BM van Houwelingen formatie kon deze wedstrijd afsluiten met een winstpartij. Eindstand: 48-57.

De eerst volgende wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 1 december om 13:00 uur in sporthal de Wielewaal tegen De Dunckers.

Door: Michelle Scharloo

Op een heerlijke nazomerdag zijn de dames van Hoek en Blok richting Delft gegaan om de strijd aan te gaan met de dames van Punch. De dames van hoek en blok gingen er gelijk fel in waar Lisanne Schoon de openingsscore maakte. Zoals we al eerder hebben gemerkt hebben ook de dames van Punch veel lengte waardoor zij een paar keer gemakkelijke scoorde. Het eerste kwart werd afgesloten met een voorsprong van 13-17, na veel gedoe met de 24 seconde klok.
Het tweede kwart startte punch scherp en kregen we de ene na de andere bal om onze oren. Middels een zone press werden er een paar goede steals gerealiseerd. Esmey de Haas en Esmee Weusthof zaten lekker in de wedstrijd en maakte een paar mooie scores, waar de dames van Hoek en Blok met een kleine voorsprong van 27-29 de rust ingingen.
Het derde kwart waren we eindelijk wakker en gingen we meer ons eigen spel spelen.Alleen waar de ballen er bij de dames Hoek en Blok er niet ingingen gebeurde dit wel bij de Dames van Punch.
Het vierde kwart was er op of eronder aangezien we met een achterstand het 4de kwart ingingen. Helaas is het niet gelukt om de voorsprong weer te pakken en is er verloren met 63-59. Over een maand staat onze volgende wedstrijd op het programma dus hard aan de bak!

Door: Esmée Weusthof

Vandaag moesten de dames van de Hoek en Blok formatie het opnemen tegen de dames van DAS Delft. We begonnen de wedstrijd met Joella, Lisanne, Karin, Joyce en Esmey. We begonnen met fel verdedigen, maar al snel zagen we dat de dames van DAS een slim spelletje speelden. Waarbij bij ons de ballen maar niet wilde vallen, lukte dat bij onze tegenstanders helaas wel. Al snel nam DAS een ruime voorsprong. Het eerste kwart werd afgesloten met een stand van 10-24. Het tweede kwart was eigenlijk hetzelfde als het eerste kwart. Uiteindelijk gingen we de rust in met een achterstand van 18-37. We begonnen de tweede helft een stuk beter dan de eerste helft. We gingen wat meer ons eigen spel spelen en er vielen gelukkig wat meer ballen raak, maar door de grote voorsprong en het blijven scoren van de DAS dames konden we onze achterstand helaas niet meer ombouwen naar een voorsprong. We eindigde het derde kwart met een stand van 37-62. Ook in het vierde kwart bleven we hard werken, maar de dames van DAS gaven de winst niet meer uit handen. De eindstand was 54-75 in het voordeel van DAS VSE2. We gaan komende week weer hard trainen, om de volgende wedstrijd weer te knallen en hopelijk de winst mee terug te nemen naar Hardinxveld. Aanstaande zaterdag 13 oktober spelen wij namelijk om 12:30 in Delft. Punch VSE1 is dan onze tegenstander.

Scores: Joella 17pt, Esmée 11pt, Esmey 10pt, Michelle 7pt, Samantha 6pt, Lisanne 2pt & Joyce 1pt.

VSE1 Rivertrotters- VSE2 Binnenland.

Door: Karin Akkermans-Groeneveld

Vandaag moesten de dames van Hoek en Blok formatie het opnemen tegen Binnenland. Vanaf het
begin al werd ingeschat dat het een moeilijke wedstrijd zou worden.
Dat werd ook meteen duidelijk aan het begin van de wedstrijd. We speelde full court man to man
defense, we zetten de tegenstander onder druk, maar konden ze niet stoppen. Wat betekende dat er
na 5 minuten en stand van 0-11 op het scorebord stond.
Na een time-out worden we wakker en starten we nog feller in de defense, waardoor we steals
pakken en actie kunnen gaan maken waarop Binnenland de fouten gaat maken. De vrije worpen
worden erin geschoten en de actie gaan wat meer vallen waardoor het eerste kwart eindigt in 12-14.
Goed terug gekomen dus nog steeds niets aan de hand!
Het tweede kwart willen de dames van Hoek en Blok meer rebounds pakken en aanvallend meer fast
breaks lopen om de druk op de tegenstander te vergroten. Het begin gaan de scores gelijk op, maar
na 5 minuten in het tweede kwart blijft de teller voor ons steken op 17 punten, terwijl Binnenland
gewoon door gaat met scoren. Gelukkig weet Esther in de laatste minuten er nog een mooie actie in
te gooien, het is rust met een stand van 19-28.
Na de rust beginnen we weer vol goede moed, het is nog niet gedaan. Maar het blijft wat gelijk
opgaan qua scores waardoor wij niet terug kunnen komen in de wedstrijd. Ondanks een paar goede
acties en scores van Marion en het harde werken in de defense blijft de tegenstander makkelijker
scoren dan wij. Eind derde kwart 25-41.
Ook in het vierde kwart word er hard gewerkt, maar Binnenland gaat deze voorsprong niet meer uit
handen geven. Hard gewerkt, maar het was deze wedstrijd niet voldoende om de winst binnen te
slepen. Komende weken kan weer verder getraind worden om wat meer op elkaar in gespeeld te
raken, nog strakker te staan in de defense, nog beter te lopen in de offense, wat betekend dat het de
volgende wedstrijd alleen maar beter kan gaan! Zaterdag 6 oktober spelen wij de volgende wedstrijd
in de Wielewaal om 19 uur!
Marion was topscoorder met 10 punten.

Wedstrijdverslag Dames 1
Door: Jaap van Gelder
 
De eerste wedstrijd voor dames 1 zit er weer op. Ongelooflijk spannend van begin tot eind. Maximale verschil is 6 pnt geweest. Maar op het eind kon River trotters mede gesponsord door Hoek en Blok toch de punten mee naar huis nemen. De nieuwe trainer /coach Jaap v Gelder ( ook trainer/coach van River trotters Heren 2 ) vond het uiteindelijk toch verdiend. We winnen hier met 2 pnt. verschil 50-52! De voorbereiding is kort geweest, nieuw team, vakantie periode en notabene ben ik 3 weken terug gevraagd om dit team met Nigel en Marco te gaan runnen.
Het bestuur wilde toch een trainer erbij met meer ervaring en de dames als prestatie team te begeleiden. Als trainer, heb ik tegen Jos Baggermans ( bestuurslid ) al eerder aan gegeven om te helpen waar nodig is. En dan de opgave om een aantal speelsters van buiten en het huidige D1, asap een team van te maken. Nou nu al is eral een basis gelegd, waarvan ik sfeer en plezier in het spelletje het belangrijkst vind. Met duidelijke regels en afspraken kom je al een eind. Het dream team, bestaat uit ongeveer 15 meiden. Ook Junioren en vanuit dames 2 kan ik speelsters gebruiken en mede op leiden. Jullie kunnen op de river trotters site zien, hoe de samenstelling van dames 1 eruit ziet. Terug naar de wedstrijd, de eerste en tevens uitwedstrijd. Ook de shirtjes met sponsornaam Hoek en Blok waren op tijd binnen en ziet er ook verzorgd uit. Zoebas op eerste gezicht ook een jong team, dus afwachten waar de verschillen zitten. Eerste periode was rommelig ( van ons )en beide partijen verdedigen strak. Tweede periode wat tactisch meer druk uitgeoefend maar Zoebas gaf geen krimp. Je kon meteen merken dat de lijnen er nog niet zijn. Maar wat wil je! Als coach probeer je van alles. De time outs van beide coaches werden benut.
De vierde periode gaat het tot het einde gelijk op. Dan toch het moment dat je net iets fysieker in de defens bent. We staan 2 pnt voor en geven dit niet meer weg terwijl de secondes weg tikken. Tijd.................gejuich en blijdschap bij iedereen. De eerste winst is binnen. Karin 16 pnt. en topscorer Esmey met 17 pnt. Veel weer gezien, wordt weer hard trainen !
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok Weigeren