River Trotters dames 1 zet winning streak door

River Trotters dames 1 zet winning streak door

Afgelopen zaterdag werd er afgereisd naar Delft om daar aan te treden tegen de nummer 2 in de competitie, DAS VSE1.
Het eerste kwart werd niet helemaal scherp gestart, het speltempo lag aanzienlijk hoger dan in de voorgaande wedstrijden en het duurde niet lang voordat de Hardinxveldse dames tegen een 9-0 achterstand aankeken. Gelukkig kon er halverwege het kwart herpakt worden met scores van Marjoleine en mooie acties van Lisanne, waardoor het eerste kwart werd geëindigd met 20-15 op het scorebord in het voordeel van DAS.


Twee scores op rij zorgden voor een sterk begin aan het tweede kwart, hiermee werd de achterstand bijna in zijn geheel weggewerkt door de Oudcomb-formatie. Echter was dit niet voor lang. Kleine foutjes in de verdediging kwamen duur te staan, want haast alle kansen werden door DAS benut. Door de bal snel rond te spelen en slim te lopen werd Celine vrijgespeeld in het driepuntgebied. Dit resulteerde in drie driepunters op rij van Celine en zo konden de River Trotters dames met een kleine voorsprong de rust in gaan, de ruststand was 35-36.


Ondanks de aanmoedigende woorden van coaches Davor en Rudy in de rust, lukte het in het derde kwart niet om de voorsprong uit te breiden. Een driepunter en score van Esmée maakte dat we het derde kwart eindigde met 54-51 op het scorebord.


Begin vierde kwart bleven de scores gelijk aan elkaar opgaan, maar door hard te werken werd er beetje bij beetje zowel verdedigend als aanvallend terrein gewonnen door de River Trotters. Aanvallen werden opgezet en uitgespeeld en de vrije mensen werden gevonden. Hierdoor kon Joëlla vanuit het driepuntgebied scoren en werd Bonéca onder het bord gevonden waar ze diverse malen tot scoren kwam. Eindelijk wierp het harde werken zijn vruchten af en werd in de laatste speelminuten het welverdiende keerpunt van de wedstrijd bereikt. Maar liefst vier driepunters op rij, waaronder twee van Marion, brachten de Oudcomb-formatie in deze cruciale laatste fase van de wedstrijd op een voorsprong, welke niet meer werd weggegeven! De wedstrijd werd gewonnen met 68-74.
Met deze overwinning op zak klimmen de River Trotters naar de tweede plaats in de competitie.

Op zaterdag 11 november spelen wij om 20:00 uur in sporthal De Wielewaal de tweede voorronde wedstrijd om de beker tegen BV Amsterdam.

Sponsorkliks & river trotters

Van bol.com tot thuisbezorgd.nl
... en van hema.nl tot action.nl én alles daartussenin.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van River Trotters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert River Trotters hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch River Trotters weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor River Trotters is bedoeld.

Bekijk hier alle shops. Bestel via SponsorKliks en sponsor onze club!