HOOFDSPONSOREN

CAB holland is een professionele automatiseerder voor de professionele gebruiker.
CAB staat voor een kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een langdurige relatie met zowel klanten als leveranciers en een vaste samenstelling van het team van medewerkers. De beproefde dienstverlening heeft geleid tot erkenning in de markt. Grote ondernemingen en het midden- en kleinbedrijf hebben het ervaren: samenwerking met CAB Holland beantwoordt aan de verwachtingen waar een automatiseerder aan moet voldoen. info@cabholland.com

cab

Bij Hoek en Blok werken we voor ondernemers. Met ruim 90 specialisten op het gebied van accountancy, belastingen, juridische aangelegenheden en personeels- en loonzaken. Met enkele of met honderden medewerkers: een ondernemer heeft veel aan zijn hoofd. Wij weten dat als geen ander. Al ruim 20 jaar staan we ondernemers en hun bedrijven terzijde. Met raad en daad op de hierboven genoemde specialistische gebieden waar wij de kennis van in huis hebben. Voor ondernemers geldt dat de ene activiteit vaak inhaakt op de andere. De alles-onder-één-dakformule van Hoek en Blok garandeert korte lijnen.  

hoekenblok2

GROTE SPONSOREN

rhb 
Bezoek ons op: www.rhb.nl

Sinds 1930 is RHB Stevedoring & Warehousing een unieke, private & onafhankelijke deep sea terminal in de haven van Rotterdam. Als een authentieke stuwadoor, bestaat de dienstverlening uit het laden en lossen van schepen en alle daarbij behorende werkzaamheden die nodig zijn om hierin te voorzien.
Eigen materieel en middelen w.o. vakbekwame medewerkers, havenkranen, vorkheftrucks, loodsen met deuren tot 10 meter breed, hijsmiddelen, etc., maken de dienstverlening compleet.

Wij behandelen o.a. project lading, breakbulk, stukgoed, zware lading, non-ferro metalen, producten voor windmolens, staal, etc.
Ook voor het laden en/of lossen van containers en flatracks, op- en overslag (inclusief gevaarlijke stoffen) en (de-)mobilisaties bent u bij ons aan het juiste adres
Voor het zwaardere werk beschikken wij over de zwaarste mobiele havenkraan ter wereld met een hefvermogen tot 208mt alsmede 8 high speed multi-purpose kranen tot 55 ton hefvermogen. Voor nog zwaardere ladingen maken wij gebruik van drijvende bokken met een hefvermogen tot 1800 ton en/of aanwezig scheepskranen. Dit alles aan onze eigen kade van 730 meter lang.

Lifting your cargoes faster !

connect

De Connect Chemicals Group met vestigingen in Europa, Azië en de VS is een belangrijke speler op het gebied van import, marketing en distributie van speciaal-chemicaliën.

Inmiddels ligt de omzet van deze jonge en dynamische groep boven EUR 100 miljoen, met een stabiele groei in meerdere landen en sectoren. Het hoofdkantoor staat in Duitsland nabij Düsseldorf.

De in 2014 opgerichte vestiging in Dordrecht richt zich op de Benelux markt, met een focus op middelgrote tot grote industriële afnemers.
Hierbij vinden onze producten hun weg naar producenten van o.a. Smeermiddelen, Koelvloeistoffen, Reinigingsproducten, Kunststoffen, Verven, Waterzuivering, Cosmetica en zelfs in kauwgom.

Daarnaast is de groep actief met de productie en wereldwijde verkoop van speciale drukinkten voor thermisch papier zoals voor het bekende kassabonnetje.
Ons motto is ‘Connect Chemicals, join resources, build solutions’. met optimale oplossingen voor veeleisende klanten!

Wij wensen River Trotters en met name het ‘Mannen Onder 18 team’ veel sportief succes!

www.connectchemicals.com

 a15kk

Het team van A15 Keukenstudio heet u van harte welkom op de website https://a15keukenstudio.nl die u alle informatie geeft over ons ruime aanbod. Voor deskundig advies gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring kunt u het best een afspraak maken voor een bezoek aan onze keukenstudio te Hardinxveld-Giessendam.

E-mail: info@A15keukenstudio.nl

Orchis uitvaartzorg

Afscheid nemen van een dierbare is een intense en verdrietige gebeurtenis. Velen worden op zo’n moment overmand door emoties en zijn door het gebeurde van hun stuk gebracht. En dat terwijl er juist dán zoveel van hen wordt gevraagd op praktisch gebied; er moeten belangrijke beslissingen worden genomen en van alles worden geregeld.

Het is een situatie die vraagt om de oprechte steun en daadkracht van een deskundige, aan wie de nabestaanden alle voorkomende zaken rond het regelen van de uitvaart kunnen toevertrouwen.

Goed luisteren naar uw wensen en gevoelens speelt daarbij een belangrijke rol. Afscheid nemen is pijnlijk. Wij streven ernaar om samen met u het afscheid zo vorm te geven, dat er ondanks de pijn een positieve herinnering achterblijft. Een herinnering aan een periode van afscheid duurt immers een leven lang.

Orchis Uitvaartzorg zoekt samen met u naar de mogelijkheden om een eigen invulling aan de uitvaart te geven. Zoals helpen bij de laatste verzorging, de rouwbrief, het dragen van de kist, het meedenken over de invulling van de afscheidsdienst. Dit alles op een zodanige manier dat u de overledene daarin herkent. U bent tenslotte de beste getuige van het leven van de overledene.

Orchis uitvaartzorg, Molendijk 69 te 3361 EL Sliedrecht
Telefoon: 0184 70 12 00

orchis550

Mail: info@orchisuitvaartzorg.nl en de website: http://www.orchisuitvaartzorg.nl 

logo bouw inframensen

Voor een opleiding en werk in de bouwsector ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Bouwmensen Zuid-Holland Zuid is het opleidingscentrum voor de bouw in de regio.

We werken vanuit twee locaties: Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht.

Met onze opleidingen word je in 2 tot 5 jaar bijvoorbeeld; timmerman, metselaar, tegelzetter, uitvoerder, werkvoorbereider of architect. Je kunt opleidingen volgen op mbo niveau 1 t/m 4. Uiteraard biedt Bouwmensen Zuid-Holland Zuid je de kans om door te groeien. In alle gevallen combineer je werken met leren. Je doet veel ervaring op bij een bouwbedrijf en volgt daarnaast praktijk- en theorielessen via Bouwmensen Zuid-Holland Zuid.

Natuurlijk leer je allereerst de fijne kneepjes van het vak waar jij voor kiest. De moderne vakman is echter van meerdere markten thuis. We helpen je daarom ook aan technische vaardigheden net buiten je vakgebied. Zo kun je makkelijker samenwerken met je collega’s in de bouw. Je leert om te gaan met opdrachtgevers en we leren je werkplanning en werkvoorbereiding. Daarnaast zorgt Bouwmensen Zuid-Holland Zuid voor een uitstekende begeleiding tijdens de opleiding. We bespreken regelmatig hoe je studie verloopt, zodat jij weet dat je op koers blijft. In de bouw kun je op talloze manieren doorgroeien. Kijk welke opleiding jou het best bevalt.

De bouw is altijd in beweging. Technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Daarom leert Bouwmensen Zuid-Holland Zuid over de nieuwste digitale hulpmiddelen en combineren we oude materialen met nieuwe bouwstoffen. Bij Bouwmensen Zuid-Holland Zuid ben je daarom ook op je plek als je al een baan in de bouw hebt: wij organiseren praktijkscholing voor leermeesters en cursussen voor vakvolwassenen.

http://www.bouwmens.nl

 

tecnoo logo kl

TecNoo: Worldwide Programming, Commissioning and Servicing in the automation industry.

Bekijk de website.

Van Vliet aan de Industrieweg 27 te Sliedrecht bestaat uit de volgende onderdelen: Transportbedrijf: vrachtauto's voor het vervoer van zand, grond, wegenbouwmaterialen en bouw- en sloopafval.

Aannemingsbedrijf: grond-, weg- en waterbouw en sloopwerken. Van Vliet heeft ruime ervaring bij de aanleg van riolen, verharding en voert ook kleine en grote grondwerken uit daarnaast de sloop van gebouwen en andere constructies.

Asbestverwijdering en milieutechnieken: alle voorkomende asbestverwijderings- en bodemsaneringswerkzaamheden.

Handel en recycling: Zand-, grond- en wegenbouwmaterialen handel. Van vliet beschikt over een eigen losfaciliteiten voor schepen tot maximaal 3000 ton.

Recycling van bouw- en sloopafval.

Voor informatie:info@vanvliet-sliedrecht.nl

van vliet

nederlof

Autobedrijf Nederlof, een onafhankelijk autobedrijf.

Als autobedrijf zijn wij aangesloten bij de BOVAG. Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf dat geen directe band heeft met automerken of autofabrikanten. Wij zijn dus een ongebonden, zelfstandig bedrijf. We hebben er geen belang bij welk merk u rijdt. Of welke onderdelen u gemonteerd wilt hebben als er iets moet worden vervangen. U bent bij ons dus verzekerd van een objectief, merkonafhankelijk advies. Doordat wij zelfstandig opereren, kunt u bij ons terecht voor auto’s van alle merken en modellen.

Verkoop alle merken

Samen met u zoeken we een auto die past bij úw wensen en bij úw budget. Of u nu een solide gezinswagen zoekt voor jarenlang onbezorgd gebruik, een sportieve SUV of een handig boodschappenkarretje: doe maar rustig een beroep op de kennis van zaken van autobedrijf Nederlof. In de wetenschap dat het advies dat u krijgt, ook betrouwbaar en eerlijk is.

Objectief advies

We zijn niet gebonden aan één bepaald merk. U kunt bij ons dus altijd rekenen op een objectief advies. Of u nu langs komt voor een gebruikte auto, een nieuwe auto of voor onderhoud en reparatie: de prijzen zijn onverminderd scherp.

Bezoek onze website.

Van Beest is in de wereldmarkt een vooraanstaand leverancier van een compleet assortiment accessoires voor staaldraad, ketting en synthetische kabel. Geregistreerde merknamen: Green Pin en Excel.

vanbeestgr

Inside Office
Wij zijn specialist op het gebied van kantoorinrichting, kantoorartikelen, printoplossingen en presentatiesystemen.

Langs de A15 in Alblasserdam ligt onze mooie showroom, waar de focus ligt op sfeer, beleving en beweging. Kom gerust eens langs voor het Inside Office sfeertje of kijk op www.insideoffice.nl!

inside office

 

Expert Hardinxveld-Giessendam

Expert begrijpt 't.
Bij Expert Hardinxveld-Giessendam staat namelijk alles in het teken van klantvriendelijkheid. U kunt bij ons in de winkel op uw gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken. Maar het belangrijkste speerpunt is persoonlijke aandacht voor de klant. Zo voorzien wij u graag van deskundig advies op maat. Daarnaast kunt u van ons de beste service verwachten, vertrouwd dichtbij!

  • Eigen servicedienst voor reparatie en ondersteuning
  • Inbouw van witgoed, audio en meer
  • Bezorgservice
  • Productdemonstraties

expert hveld

Bezoek onze website voor alle info

 

Bij garagebedrijf Winkel, Binnendams 85, kunt u terecht voor service en onderhoud aan alle merken auto’s, onze monteurs leveren snelle en vakkundige service. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met: T: 0184 – 679 598 - M: 06-53284242, wij staan u graag te woord.
Garagebedrijf Winkel heeft occasions op het terrein staan, die u kunt bekijken op onze website onder het kopje occasions. Uiteraard bent u altijd welkom om de occasions in het echt te komen bekijken en een proefrit te komen maken.

winkelgr

CAFETARIA WIELWIJK
Kwaliteit en service zijn twee belangrijke begrippen die binnen onze cafetaria centraal staan. Onze producten en de bereiding voldoen aan alle daarvoor gestelde normen.
FOYER DE WIELEWAAL
Voor, tijdens, of na het sporten, gezellig een kopje koffie, een verfrissend drankje, of een lekker koud biertje drinken. Alles is mogelijk in de gezellige en sfeervolle foyer van sporthal De Wielewaal.
CATERING
Heeft u een feest, vergadering, bruiloft, bedrijfsuitje of een ander evenement waar u een perfecte catering voor wilt?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door duidelijk te bespreken wat u in uw catering wilt hebben, krijgt u zeker te weten de top kwaliteit waar u naar op zoek bent.

foyer wielewaal

Bezoek onze website voor alle info.

KUIPERS infra is een gekwalificeerd en gecertificeerd aannemingsbedrijf in de grond, weg en waterbouw.

Met behulp van een modern machinepark voert KUIPERS infra werkzaamheden uit op het gebied van grondverzet, landmeten, baggeren, sloop, bestrating, riolering, maaien, houten vlonders, beschoeiing, damwanden en groenvoorziening. KUIPERS infra werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Meer informatie vindt u onder de knop Activiteiten.

Wilt u zien met welke projecten KUIPERS infra momenteel bezig is en welke projecten recentelijk zijn afgerond? Bezoek onze website.

kuipers

Kastenstunter heeft een uniek compleet kastenconcept, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in combinatie met verrassende deurvullingen. Iedere kast wordt volgens uw wensen op maat gemaakt. De schuifdeur, het interieur en de accessoires. De mogelijkheden zijn ontelbaar, zodat nagenoeg iedere wens kan worden vervuld.

Bezoek onze website voor alle info.

kastenst

 
Sinds 1978 houdt CCA Containers zich bezig met de verkoop, verhuur en leasing van nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en accommodatie. Vrijwel elk type is uit voorraad leverbaar: zee- en opslagcontainers, koel- en cabin containers, milieu- en offshore containers. Bovendien produceert de eigen fabriek in Roemenië (Container Factory Iasi) nieuwe containers. Onder de merknamen HUURBOX en KOELBOX verhuurt CCA Containers verschillende typen containers en reefers (koelcontainers). Onze manier van werken wordt gekarakteriseerd door een continu streven naar vernieuwing en het leveren van de beste service.

CCA Containers beschikt in Amsterdam over twee depots en een depot in Rotterdam. Onderhoud en reparatie vinden plaats in modern geoutilleerde workshops en verfspuitcabines, of worden door onze mobiele service units op locatie uitgevoerd. Alle technische medewerkers zijn gekwalificeerd en staan garant voor een deskundige service en kwaliteitscontrole. 

CCA Containers is een onderdeel van de CARU GROEP.    

Ter Haak Group logo 

AAA Pumps, Parts & Engineering B.V.  is een jong bedrijf met heel veel ervaring op het gebied van pomp-oplossingen voor bijvoorbeeld; scheepvaart, baggerindustrie, kust en zeevaart, aannemerij, utiliteitsbouw, agrarische sector etc...

AAA Pumps, Parts & Engineering B.V.
Postbus 9  3370 AA Hardinxveld-Giessendam
Buitendijks 32-34  3356 LX Papendrecht
Tel 078-6428414  Fax 078-6412066
Jan Blokland +31 64 4089111

e-mail : postbus9@live.nl

aaa pumps

In de Vijfheerenlanden één van de mooiste regio's van midden Nederland bevindt zich ons melkveebedrijf en buxuskwekerij Hof van Schaayk.

Op onze boerderij bieden wij de mogelijkheid voor het spelen van boerengolf. Daarnaast organiseren wij nog diverse andere activiteiten voor jong en oud. Ook voor een barbecue in landelijke sfeer bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en doen er alles aan om u een gezellige dag te bezorgen.
Graag tot ziens!
Familie Voogd

hof van schaayk klein

Isolatiebedrijf Merwede BV verzorgt isolatiewerkzaamheden, met name leiding- en wand/dekisolatie. Het gehele traject van inmeten, leveren en monteren kan voor u verzorgd worden.

Isolatiebedrijf Merwede BV is gespecialiseerd in:
Leidingisolatie middels isolatiematrassen
Leidingisolatie middels isolatiebeplating
Superspiegelplaat
Wand/dek isolatie t.b.v. 
- Geluidsisolatie
- Thermische isolatie
- Brandwerende isolatie

Isolatiebedrijf Merwede BV houdt zich voornamelijk bezig met het isoleren van schepen en jachten.

merwede klein

Hosting voor uitgebreide hosting services op het Microsoft .NET platform

Wat wij u bieden: Hosting is het beschikbaar stellen van servers e.a. faciliteiten aan bedrijven die op Internet diensten willen aanbieden en gebruiken. Nedcomp Hosting biedt voorzieningen aan welke zijn gebaseerd op het Microsoft platform. Voor u, als gebruiker, een vertrouwd en zeer functioneel platform.

nedcomp

De bouwonderneming uit Geldermalsen kent in grote lijnen dezelfde pluspunten als de vestiging in Hardinxveld-Giessendam.

Grootste verschil zit 'm in het werkgebied. Ons bedrijf in Geldermalsen is met name actief richting het oosten en naar het zuiden richting Brabant en de zuidrand van de Veluwe.

Ook in deze vestiging staan eigenschappen als menselijkheid, kwaliteit en deskundigheid centraal. Sterk punt is ook hier de inzet van eigen mensen. Natuurlijk mag niet onvermeld blijven dat beide bedrijven conform ISO en VCA normen werken.

De ontwikkelingen in de bouw zorgen ervoor dat er op dit moment veel aandacht is voor gecombineerde projecten. Naast een gevarieerde woningbouw binnen een wijk zie je bijvoorbeeld dat er ook zorgfaciliteiten toegevoegd worden. Ook de combinatie van winkels en woningen komt regelmatig voor. Vaak denken wij vanaf het begin van het project in bouwteam mee, zodat de uitvoering een logisch vervolg is van de ontwerpfase.

bmvanh

Kom jij ook naar het VMBO? 
Op het Griendencollege in Sliedrecht hebben we:
 
Basisberoepsgerichte, Kaderberoepsgerichte en de Theoretische/Gemengde leerweg (voorheen MAVO) 
Richtingen: Handel & Administratie, Techniek breed en Zorg en Welzijn breed 

Klik op logo voor de website en HIER voor Griendencollege Facebook

griendencollege

SwissTrax is dé vloerafwerking voor alle soorten vloeren en geschikt voor ongelofelijk veel toepassingen. 

Met de SwissTrax® vloertegels maakt u gemakkelijk en snel een zeer aantrekkelijke en comfortabele vloer voor permanent of tijdelijk gebruik. De tegels worden zwevend op een harde ondergrond geplaatst en in elkaar geklikt, zo ontstaat een zogenaamde modulaire vloer die eenvoudig is mee te nemen bij een verhuizing en tevens simpel is uit te breiden.

Swisstrax Stroked

Als U op zoek bent naar die ene keuken of badkamer  die aan al uw wensen voldoet en dan tevens net iets meer biedt, dan bent U bij Keuken-line op het juiste adres. Niet voor niets presenteren wij ons al jaren met "Heel bijzonder voor een gewone prijs"
Onze brede klantenkring zal dit volmondig beamen. Wij hopen U binnenkort in onze showroom te mogen begroeten: Hoveniersplein 2 te Zwijndrecht.
Voor informatie: info@keuken-line.nl

http://www.bad-line.nl/ en http://www.keuken-line.nl/

keukenline

Statendam Steel Plates is een voorraadhoudende staalhandel. Onze producten zijn warmgewalste staalplaten; met name de zogenaamde kwarto-gewalste platen. Maar ook in de zogenaamde "bandafmetingen" gaat geen zee ons te hoog! Wij zijn gevestigd in Oosterhout Noord-Brabant. Via deze website willen wij u kennis laten maken met ons bedrijf, ons assortiment en onze kwaliteitszorg.

statendam

Wij zijn een eigentijdse woonwinkel met professionele stylisten die jou uitstekend kunnen adviseren. Zo kun je je eigen droomhuis creëren in een paar simpele stappen!

Professioneel advies
Laatste trends aanwezig
Een compleet assortiment
Speelhuisje voor de kinderen

Kleur & Sfeer Bakker
Buitendams 56
Hardinxveld-Giessendam

bakker

 

Vrienden van River Trotters

www.mol-it.nl 

Mol IT
Laan van Welgelegen 18 
Werkendam

mol it1

laptoppluswerkendam.nl/

Mol IT
Laan van Welgelegen 18 
Werkendam

mol it2

 

Profile Kramer
Peulenstraat 139
Hardinxveld-Giessendam

kramer

Kompas BDU 
Peulenstraat Zuid 80-82 
Hardinxveld-Giessendam

bdu

Van Noordenne Groep
Transportweg 11
Hardinxveld-Giessendam

noordenne 300x95

Rijwielhandel A. de Bruin
Buitendams 467a
Hardinxveld-Giessendam

bruin

Blokland B.V.
Kade 20
Hardinxveld-Giessendam

blokland

Bouwmeester Watersport B.V.
Binnendams 40
Hardinxveld-Giessendam

bouwmeester

Sportshop Andre Vlot
Peulenstraat 207-209
Hardinxveld-Giessendam

vlot

Baars de Ruiter & de Vos
0184 612842 
0184 414066

baarsderuitervos

Mostert Bloemen vof
Peulenstraat 227
Hardinxveld-Giessendam

mostert2

Man of the World
Den Bogerd 12-14
Hardinxveld-Giessendam

manoftheworld

Sponsoring werkt

Kom bij de River Trotters Community


Hoezo, werkt sponsoring?? Alle Sponsoren Club van 100 Reclamebord IK WIL OOK SPONSOREN
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.