Inschrijfformulier nieuwe leden River Trotters

Iedereen die lid wil worden van River Trotters kan onderstaand formulier invullen en verzenden. Velden met (*) zijn verplicht. AUB ALLE VELDEN INVULLEN/AANKLIKKEN!!
Voornaam(*)

Roepnaam(*)

Achternaam(*)

Adres(*)

Postcode(*)

Woonplaats(*)

Geboortedatum(*)
--Ongeldige invoer

Emailadres(*)

Telefoon(*)

Pasfoto

Hier kunt u de pasfoto (voor het basketball-pasje van de bond) uploaden. U kunt de foto ook later inleveren of de foto rechtstreeks mailen naar bestuur@rivertrotters.nl. De foto moet van de Bond aan de volgende eisen voldoen: uitsluitend een JPEG bestand, kleurenfoto, ogen goed zichtbaar, van voren genomen en een actuele goedlijkende pasfoto

Regels(*)

Lidmaatschap(*)

Schuldenvrij(*)

Verklaring

Upload hier (indien gewenst en noodzakelijk) je schuldenvrijverklaring.

Scheidsrechter(*)

Contributie(*)

Contributie incasso(*)

Rekeningnummer IBAN 18 tekens(*)

Naam bank(*)

Voornaam m.b.t. bankrekening(*)

Achternaam m.b.t. bankrekening(*)

Adres m.b.t. bankrekening(*)

Postcode m.b.t. bankrekening(*)

Woonplaats m.b.t. bankrekening(*)

Opmerking(en)

Handtekening(*)

Ik ga akkoord met bovenstaande, verklaar kennis te hebben genomen van het huishoudelijk reglement en verklaar tevens alles naar waarheid te hebben ingevuld. Ik ga tevens akkoord met het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in onze privacy policy wordt vermeld. Ik zie deze digitale ondertekening als een handtekening. Voor leden jonger dan 16 jaar geldt: dit formulier is door de ouders/verzorgers ingevuld en ondertekend.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.