Kees Huisman

Kees Huisman
voorzitter

Kees is voorzitter, lang en actief betrokken bij de vereniging, fanatiek recreanten basketballer en een legendarische drie-punt-schutter.
In het dagelijks leven is Kees directeur van (sponsor) Bouwbedrijf BM van Houwelingen.

Marjan Bongers secretaris

Marjan Bongers
secretaris

Marjan is de secretaris van de vereniging, zit in het dagelijks bestuur, is de moeder van Laura, speelt nog actief basketball en is werkzaam als Crewing Assistent bij de ClearWaterGroup.

Ingrid van Tilborg Penningmeester

Ingrid van Tilborg
penningmeester

Ingrid is penningmeester van River Trotters, zit in het dagelijks bestuur, studeert aan de Willem de Kooning Academy en is gastvrouw bij de kunsthal in Rotterdam.

"Wij hebben een solide en betrokken bestuur, met oog voor basketball, toekomstige ontwikkelingen én financiën. River Trotters is ook hierdoor een gezonde, ambitieuze en leuke vereniging waar oog is voor talent en ook het 'community gevoel' aanwezig is." - Betty Kraijo, ERELID River Trotters

Jos Baggerman

Jos Baggerman

Jos is bestuurslid, lang en actief betrokken bij de vereniging en fanatiek recreanten basketballer (met soms een invalbeurt in een competitieteam).
In het dagelijks leven is Jos directeur van (de hoofdsponsor) CAB holland. Hij is de grondlegger van het CAB holland Recreanten Toernooi.

Marcus Lock

Marcus Lock is bestuurslid en hoofd van de Technische Commissie.

René den Boer

René den Boer is bestuurslid, een fanatieke recreanten basketballer.

Sponsoring werkt

Kom bij de River Trotters Community


Hoezo, werkt sponsoring?? Alle Sponsoren Club van 100
IK WIL OOK SPONSOREN
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.