Bijzondere Leden

Ontmoet de bijzondere leden bij River Trotters
Betty Kraijo

Betty Kraijo
ERELID

Betty verzorgde sinds de oprichting trainingen voor de jeugdteams van River Trotters en daarnaast was ze actief betrokken bij alle activiteiten m.b.t. de jeugd. Ze is op het feest voor het 25-jarig bestaan 'geridderd' tot ERELID. "Ik denk dat ik achter de rollator nog jeugdtrainingen geef" is één van haar uitspraken. Ze leerde ALLE jeugdleden de fundamentals van het basketbal-spel en ze was altijd bezig om jonge coaches op te leiden.


Cor Kraijo

Cor Kraijo
LID VAN VERDIENSTE

De oorsprong van River Trotters: In 1966 trouwde Cor Kraijo met Betty uit Vlaardingen. Hij was in die tijd bestuurslid van de basketballvereniging Hurricanes uit Spijkenisse. In 1972 verhuisden Betty en Cor naar Hardinxveld-Giessendam. Een advertentie in Het Kompas leidde er toe dat er meer dan 50 leden zich aanmeldden. Dit leidde uiteindelijk tot de oprichting van RIVER TROTTERS. De club heeft in juni 2006 het 25 jarig bestaan gevierd en op 10 september 2011 het 30 jarig bestaan. Cor Kraijo is overleden op 4 januari 2019.

Ria Lock

Ria Lock
LID VAN VERDIENSTE

Ze is al heeeeel lang lid, heeft jaren koffie gezet voor de bezoekers en ouders van de spelers in het Peulenplein, is jaren bestuurslid geweest, de vrouw van oud-voorzitter Gijs Lock, heeft honderden keren getafeld, vaak voor leden die niet op kwamen dagen, is de (schoon)moeder en oma met de meeste (klein)kinderen op River Trotters, is de trouwste supporter, een voorbeeld voor onze kinderen/leden, is altijd vrolijk, verwerkt de sheets in het weekend én is gewoon aardig én bakt lekkere appeltaart.

Wim Timmer

Wim Timmer
LID VAN VERDIENSTE

Wim Timmer was betrokken bij de oprichting van River Trotters. Van 1981-1990 was hij bestuurslid bij de vereniging. Voor zijn totale inzet voor verenigingen heeft Wim een lintje van Hare Majesteit ontvangen.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.