Zoals altijd werd het Betty Kraijo toernooi weer geopend door Betty en was het weer een gezellig en leuk toernooi!

Afgelopen zaterdag deden we mee aan het Betty Kraijo toernooi, met 2 u10 teams waarvan de oudere u10 kids Jayson, Liza, Grantas, Mike, Davy, Ryan en Jesse de L
En de jongere u10 kids met de 6 en 7 en 8 jarigen die hun eerste wedstrijdjes speelden. Jaden, Mike, Isabella, Kyra, megan, sem, Jesse, Tyson, Quinten en Esmee. 
De grotere lieten hun kunsten zien en lieten de overige teams hun plezier in basketball zien en wonnen alles.
De kleintjes hadden een plezier echt plezier. We scoorden ook een aantal keren in alle wedstrijdjes. Het was vooral leren, maar wat was het leuk. 
De laatste wedstrijd was tegen de grote u10 van River Trotters de grote broers van sommige. We begonnen met een 5 tegen 5, de grotere mochten al niet meer dribbelen en moesten het passend afleggen wat ze wel heel goed afgingen. Maar de kleinsten kregen ook de kansen, ze slalomden tussen de grote jongens door en scoorden. Stiekem kwamen er steeds meer kleintjes het veld in, wat hilarisch was voor het publiek wat genoot van het schouwspel.

Bij de prijsuitreiking was het grootste applaus toch echt voor deze kleine kanjers.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.