Betty Kraijo Toernooi 2007 

Zaterdag 27 april 2007 heeft het Betty Krajio Toernooi plaatsgevonden in de Wielewaal. Teams uit de regio streden om de titel en er werd dus keihard gewerkt. 's-Morgens waren het de kinderen onder twaalf en 's-middag onder tien. Ieder team speelde 3 wedstrijdjes van 20 minuten en mocht daarna 10 strafworpen nemen die meetelden voor de totaalscore.

Bij U-12 speelden Flush, Goba, Rebound en onze River Trotters, onder leiding van Patricia en Betty, tegen elkaar. Aangezien Rebound maar 3 spelers had (dat wisten we gelukkig van te voren) hebben de andere teams spelers aangeleverd. Zeer sportief! Nog eventjes moest de EHBO er aan te pas komen omdat Yordi van Flush enigszins gehavend het veld moest verlaten. Maar gelukkig door het strak handelen van Ria en onze beheerder, sprong Yordi daarna weer vrolijk door het veld zoals nooit te voor.

's-Middags speelden U-10 tegen elkaar. Vertegenwoordigd waren Flush, Goba, Virtus en River Trotters. De kinderen scheurden als raketten door het veld en met het zonnetje op het dak was dat best wel zweten. Maar ze bleven gaan, een spektakel om te zien.

We kijken terug op een zeer geslaagd en sportief toernooi met clubs uit de regio. Ook de inzet van de onze andere jeugdleden was zeer groot en hebben er mede een fantastische dag van gemaakt.

Aan Juf Betty viel natuurlijk de eer om de prijzen uit te reiken wat zij met heel veel plezier deed. Alle deelnemende clubs zijn uitgenodigd om ook volgend jaar weer aan het Betty Kraijo Toernooi mee te doen.

Dan nog eventjes de uitslagen:

U-10: Virtus Werkendam 1e, Goba Gorinchem 2e, Flush Papendrecht 3e en River Trotters 4e.

 

U-12: River Trotters 1e, Goba Gorinchem 2e, Rebound Gravendeel 3e en Flush Papendrecht 4e.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.