U12-2 winnen ruim van Voorne

Vandaag moesten de meisjes van de u12-2 thuis om 13:15 spelen in de wielewaal tegen Voorne.

De teams waar we tegen moeten spelen in deze competitie helft zitten heel dicht bij elkaar we winnen met twee punten of verliezen net met een punt, alles is mogelijk.

Dus vandaag extra scherp spelen en vooral ook goed verdedigen dat is de boodschap.

De eerste score was al gouw voor ons en we zijn begonnen aan de voorsprong deze voorsprong is uitgebouwd naar een comfortabele voorsprong van 25-15 met de rust.

De tweede helft is van start gegaan en de rivertrotters girls zijn los een geweldige periode met veel scores volgt waardoor de wedstrijd definitief onze kant op rol.

Een verdiende wedstrijd met grote getallen staat op het score bord 68-28 is de eindstand.

Super goed gedaan meiden.

Tafel en scheids bedankt! en tot de volgende keer.

Door: Gijsbert Lock

We moesten vandaag tegen Rotterdam basketbal in de Alexanderhal in Rotterdam.
Ons team is compleet met Maya, Amy, Mira, Hannatou, Tessa, Myrthe, Liza en Liese.
Zelfs Esmee was er ook bij om ons te komen helpen tegen de nummer 1 uit de competitie, niet in het veld maar wel achter ons op de bank.
De wedstrijd is begonnen met vijf dames in het veld zijn we strak begonnen en de eerste periode scoorde Tessa en Hannatou en met 6-4 voor Roba was deze klaar. De tweede periode verloren we ook 16-6 wel iets stroever maar wel Maya die er nog een bal in gooide, en Rotterdam was ons weer te slim af. Na een aantal periodes was er de rust, score 29-11 voor Rotterdam.
Een achterstand die wel te overzien is al zeg ik zelf, een koekje en wat drinken geef weer energie en we hopen natuurlijk dat het helpt.
Veel scoren is bij ons lastiger als bij Rotterdam, we probeerden het echt maar het lukte allemaal net niet meer. De tweede helft was een stukje minder maar de inzet was er wel en Amy en Mira en Liza scoorde nog een paar fraaie punten, tegen het voor ons te sterke Rotterdam. We hebben dan ook wel weer een hoop kunnen leren door tegen deze tegenstanders te spelen. Een leuk potje basketbal was het zeker, en we gaan er over een paar weken weer fris tegen aan. Deze uitslag 68-27 is tot stand gekomen door onze ster speelsters Hannatou, Tessa, Liza, Liese, Amy, Mira, Maya en Myrthe,

Groet, Gijsbert Trainer coach u12-2

De volgende game is 24 november tegen Klipperstars.

Door: Gijsbert Lock
 
Zaterdag 13 oktober 15.00 uur.
Thuis wedstrijd tegen klipperstars. 
Volle tribune met hele enthousiaste mensen staan klaar om ons team te komen ondersteunen. De meisjes van de U12 staan er helemaal klaar voor en ook Jesse mocht ons helpen om het team aan te vullen zodat we toch 7 spelers hebben.
De scheidsrechters zijn er ook klaar voor en we beginnen met de wedstrijd.
Het is dan wel  tegen een groter en sterker jongens team, maar de dames van de trotters laten het zich niet op hun kop zitten en beginnen super fel. 
Met goede defence en sterke onderscheppingen en de tegenstander houden we voorlopig nog wel in bedwang. Zeker de eerste 2  3 periodes was het genieten van alle acties maar ons team kwam op een zeker moment adem tekort waar de tegenstander uit kon lopen.
Een pauze was echt nodig met veel kanjers eten en wat drinken. Uitgerust en aangesterkt zijn we de tweede helft ingegaan en we hebben weer flink ons best gegaan. Super sterk en mooie momenten, erg leuk om te zien. De klipperstars zijn te sterk maar wij hebben laten weten dat we er staan.
Helaas wel verloren maar we kijken uit naar de volgende keer tegen de Klipperstars.

Door: Gijsbert Lock

Mix u12-2 heeft vandaag hun eerste wedstrijd gespeeld thuis tegen Helmink Heroes.
We hebben gelukkig gebruik kunnen maken van een aantal invallers. Wel meteen tegen een hele sterke tegenstander. Ons team is vrij nieuw dus het is altijd goed om te gaan spelen en dan met elkaar te kijken hoe het gaat. Winnen of verliezen is wel iets maar het plezier met elkaar staat boven aan. Dus we hebben het beste ervan gemaakt. Helaas vandaag verloren maar niet getreurd er komen vast wel wedstrijden die we wel kunnen winnen. 
Scheidsrechters en tafel bedankt voor het leiden van het spel. En tot de volgende keer..
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok Weigeren