Vandaag 5 oktober speelden u12 een wedstrijd in het westlandse s gravenzande tegen de Westland Stars.

Door: Erica

 Met Koen, Ryan, Mike, Coen, Liza, Davy, Jesse en Grantas starten we de warming up. Vandaag moesten we het zonder Jayson doen die er niet bij kon zijn.
 
Deze wedstrijd was geen vergelijking met de wedstrijd van vorige week.
We speelden in een lager tempo, we gingen mee met de tegenstander, het veld was ver van de muur waardoor we veel buiten de lijnen van het veld aan het basketballen waren .Maaarrrrrr het scoren ging ons prima af. Met een 1-1 naar de basket sprokkelden we onze puntjes binnen.
 
Met de fast breaks van Jesse, Koen en Ryan liepen we verder uit. En gingen we de rust in met 11-38
 
Na een lekkere boterham en wat drinken begonnen we met de warming up op de andere basket.
 
Iedereen had de spirit om weer lekker te gaan basketballen in de 2e helft van de wedstrijd. En wat gingen we goed, de passes werden beter gegeven, de aanvallende rebounds waren ook voor ons.
In de defense  stealden we veel ballen waardoor fast breaks, give and go's,  1-1 gespeeld konden worden en de ballen er ook lekker in vielen. 
Davy met zn mooie layups, Mike met rebound en score, Ryan met zn 1-1. Jesse met mooie schotjes van buiten de bucket,  Koen met zn fast breaks en layups, Liza met een Layback en Coen met jumpschot binnen de bucket. 
 
Zo was de 50 punten grens behaald
 
Bijna iedereen heeft gescoord, een mooie teamprestatie
 
Eindstand 23-83
 
Op naar de volgende wedstrijd, 
Zijn jullie ook zo benieuwd hoe leuk deze kids basketballen, kom dan zaterdag 12 oktober naar de Wielewaal, ze spelen om 13:15uur tegen Cady'72
Wat een interessante wedstrijd zal worden, hebben ze zeker publiek nodig die hun komen aanmoedigen.
 
 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok Weigeren