Door Jos van Wijngaarden - De eerste periode
We begonnen deze wedstrijd met een zwakke verdediging en aanval. Net als vorige wedstrijden lieten we onze mannen lopen en deden niet ons best. Daardoor sloten we deze periode af met een stand van 29-10 voor BVA.

De tweede periode
De tweede periode ging al iets beter we gingen beter verdedigen en in de aanval ging het ook beter. De stand na deze periode was daardoor 42-22 voor BVA.

De derde periode
We hielden goed vast aan de speelwijze die we in de tweede periode hadden. We gingen weer strak verdedigen. In de aanval paste we een spel toe die we in de rust uitgelegd kregen door onze coach Arjen van Noordennen en assistent coach Marcus Lock. Tegen dat spelletje kon hun verdediging slecht op waardoor we in de aanval scores konden maken.Na deze periode was de stand 60-23 voor BVA

De vierde periode
Deze periode begonnen we sterk maar zwakte steeds meer af. Toen de zevende minuut inging ging het mis we lieten onze mannen weer lopen in de verdediging. En in de aanval waren we niet scherp waardoor we de laatste minuten niet gescoord hebben.

De eindstand van deze wedstrijd was 71-49 voor BVA

Topscoorders zijn:
1. Jos van Wijngaarden (nr.6) 29 punten
2. Twan Maasland (nr.14) 9 punten
3. Camiel de Jongh (nr. 10) 7 punten

Door Jos van Wijngaarden - De eerste periode:

De eerste periode begonnen we erg slecht we lieten onze mannen lopen en in de aanval deden we niets. Waardoor we de eerste periode afsloten met een score van 14-4 voor goba.

De tweede periode: Na een goede uitleg van onze inval coach marcus lock gingen we er weer tegenaan .De tweede periode gingen we goed verdedigen en gingen we in de aanval ook meer doen. Doordat we zo goed gingen verdedigen kwamen we sterk terug waardoor we deze periode afsloten met een stand van 14-24 voor goba.

De derde periode:  Na de rust gingen we er moet goede moed tegenaan. Net als de tweede periode waren we weer goed aan het verdedigen en in de aanval zagen we mooie acties voorbij komen. Doordat we dit zo goed vast hielden hebben we deze periode goed afgesloten met een stand van 27-30 voor goba

De vierde periode: In de vierde periode ging het weer mis . We hielden ons niet aan de afspraken waardoor we aanvallend en verdedigend niet goed ons best deden. We sloten deze wedstrijd af met een score van 36-47 voor goba.
Als wij als team volgende wedstrijden net zo spelen zoals we in de derde periode gedaan hebben ben ik ervan overtuigt dat we wedstrijden gaan winnen.

De topscores waren Jos van Wijngaarden (nr. 6) 14 punten,  Twan Maasland (nr.14) 10 punten en  Camiel de Jongh (nr.10) 6 punten

Door Martin Buijk - Mooie overwinning op GOBA U16-2

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen GOBA U16-2 op het programma. Al snel in de wedstrijd was duidelijk wie de bovenliggende partij was. De fysiek sterke aanvallers van GOBA werden goed afgestopt. Aan de bal wist RT U 16-1 elkaar goed te vinden en uit vele mooie aanvallen volgden mooie scores. De stand na periode 1 was 10-17.

De tweede en derde periode gaven een eenzelfde wedstrijdbeeld 8-16 en 17-20. Alleen in de vierde periode liet men de tegenstander te makkelijk scoren (leermomentje!). Met een einstand van 56 tegen 64 is een mooi resultaat behaald en de stijgende lijn van de afegelopen weken wordt hiermee voortgezet.

RT U 16-1 is een team van spelers welk in het afgelopen jaar hebben gespeeld in U14-1 (4 spelers) en U14-2 (5 spelers). Tevens is nieuwkomer Camiel bij het team gekomen. In het begin van de competitie was het erg wennen aan elkaar, wat resulteerde in twee onnodige nederlagen (thuis tegen GOBA U 16-2 en uit tegen Klipperstars U 16-1). Bovendien hadden de jongens veel ontzag voor hun tegenstanders die fysiek beduidend sterker waren dan wat ze gewend waren in de U-14. Een groot compliment gaat uit naar coach Arjen die het in korte tijd voor mekaar heeft gekregen om er een echt team van te maken.

Van de laatste 6 wedstrijden zijn er vier in winst afgesloten. Uiteindelijk zijn de jongens op een verdienstelijke 4e plaats in de competitie geëindigd. Wij kijken dan uit uit naar de volgende competitie, waar de jongens voor een top 2 notering gaan.

De JU16 van River Trotters verliest met 67-32 van Zoebas.

Door Jos van Wijngaarden - De eerste periode
We begonnen de eerste periode goed maar nog niet hellemaal zoals het hoort. We lieten onze mannen een beetje lopen waardoor de tegenstander makkelijk kon scoren.Maar doordat wij de hoop niet opgaven en door een speech van onze coach arjen sloten we de eerste periode afsloten met 12-18 voor klipperstars.

De tweede periode
Na nog een korte speech van arjen en het commentaar van de team captain gingen we er weer tegen aan dit keer hadden we goed afspraken gemaakt en kwamen die ook na. Doordat we deze afspraken zo goed nakwamen kon de tegenstander bijna niets meer beginnen. Door het harde werken hebben we deze periode 21 punten gemaakt. Daarmee is de stand na deze periode 33-29 voor river trotters.


De derde periode
Na de rust moesten we het even oppakken we begonnen niet lekker. We lieten weer ons man lopen en de afspraken die we hadden gemaakt in de tweede periode waren we totaal vergeten.  Nadat thomas door zijn enkel ging en we toch even geschrokken waren sprak de team captain de mannen in het veld even aan en er werden weer betere afspraken gemaakt. Nadat de afspraken gemaakt waren gingen we er weer hard tegen aan en sloten deze periode af met 49-49.

De vierde periode
Nadat Arjen ons moed had ingesproken gingen we het veld in. Deze periode was erg spannend want tot de laatste seconde moesten we hard vechten. Maar toch hebben we deze periode gewonnen met 21-19.Waardoor de totale eindstand is geworden 70-68 voor river trotters.
De topscoorder van deze wedstrijd is Jos van Wijngaarden nr. 6