Gisterenmiddag tijdens de wedstrijd van de X12 2 thuis in de Wielewaal heeft Jorn Smit zijn pink gebroken. Net nadat hij het veld in was gekomen, een botsing en kon hij gelijk er weer uit naar het ziekenhuis. Een gebroken pink als resultaat. Jorn gaf geen krimp een echt bikkel.

Wij wensen Jorn sterkte en een spoedig herstel toe!
Tot snel weer op het veld.

Door Sven Kijkuit - U12-2 speelde vandaag thuis in de Wielewaal tegen de Hurricanes U12-2.

Na de nederlaag van vorige week waren onze jongens erop gebrand om vandaag de volle winst binnen te halen, zeker omdat de uitwedstrijd van januari in Spijkenisse ook gewonnen was.

We begonnen sterk er werd goed overgespeeld en al snel volgde de openingstreffer. Doordat er ook goed verdedigd werd sloten we de 1e periode af met een voorsprong van 12-3. In de volgde 3 periodes tot en met de rust veranderde er weinig, onze jongens bleven geconcentreerd spelen en dat resulteerde in een stand van 21-5 einde periode 2, 27-8 einde periode 3 en een ruststand van 33-8.

Na de rust gingen we in periode 5 vrolijk verder met het scoren van punten, einde periode 5 42-10. Vanaf periode 6 zakte de concentratie wat weg zodat we de Hurricanes wat beter in hun spel lieten komen, einde periode 6 50-20. Periode 7 verliep erg rommelig, we vergaten wat we in het begin zo goed deden, namelijk overspelen en scoren, einde periode 7 54-24. De laatste 4 minuten verliep ondanks het coachwerk van Gijsbert niet veel anders, we wilden te graag scoren zodat er nog wel eens wat mis ging, in zowel aanvallend als verdedigend opzicht. Ondanks de mindere laatste periodes was de winst toch duidelijk voor ons. Eindstand 56-30.

Op naar volgende week wanneer de koploper Binnenland U12-3 uit Barendrecht op bezoek komt in de Wielewaal.

U12-2: helaas verloren in Maassluis van een hele felle tegenstander: the Green Eagles, eindstand 55-33.

Videobeelden van Pa van der Meijden staan op de River Trotters facebookpagina.